E-Ticaret Yapmak İstiyorum, Nerden Nasıl Başlarım?
9
●180
- 29-04-2021, 00:50:00Merhabalar, yaklaşık 15 yıldır internet üzerinde birşeyler yapmak için uğraşıyorum. Bu süreç içerisinde adsense üzerinden çok güzel paralar kazandım, seo ve sosyal medya konusunda kısmen başarılı olduğumu düşünüyorum. Bu alandaki başarımı E-Ticaret işine girip orda kullanmayı düşünüyorum, lakin nerden nasıl başlasam bilemedim. Benim aklımda uzunca zamandır kişiye özel hediyelik eşyaların satıldığı site ve sosyal medya hesapları var lakin ürün tedariği kısmı çok zor gibi duruyor, bana fikir verebilecek yada bu gibi işlerin içinde olan yardımlaşabilecek arkadaşlar yazabilirse çok mutlu olurum. İlgilenip yazan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
- 29-04-2021, 01:01:33Düşüncen için teşekkür ederim, tek bir üründe mantıklı tabiki ama nasıl, nerden başlayacağım, bence önemli olan kısım orası. Malum havuza girmeden su sıcak mı, soğuk mu? bilemem.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-04-2021, 01:04:081) Pazar Araştırması (Tek Ürün vb)TalhaAzam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2) Bütçe ( Kaç ay cepten yiyebilirim)
3) Ürün tedariği ve sürekli satışı olabilecek bir ürün
4) İnternet sitesinin hazırlanması
5) Aktif edilip kısa süreli reklam çalışmaları
Şimdilik kaba taslak olarak aklıma bunlar geldi. Ek şeyler mutlaka olacaktır. - 29-04-2021, 02:29:51dropshipping ile başlayabilirsiniz, zamanla kazandıkça kendi stoklarınızı tutmaya başlarsınız ve umarım kar topu misali büyürsünüz.
Dropshipping için pm atabilirsiniz - 29-04-2021, 02:49:02Üyeliği durdurulduBende merak ettim ama sanırım kimse yok göstermek istemiyor, herkes kendisinden bişey alınmasını istiyor
geçenlerde burada görmüştüm lapomme.com.tr bu şekilde bir marka oluşturup, tek ürün üzerine çalışılabilir bence, daha çok anne ve bebek üzerine, her zaman satılabilecek, instagram üzerinden yapılan reklamlara dönüş alabileceğiniz ürün bulmanız lazım, bende birkaç aydır araştırıyorum, bulabilirsem güzel bir site ile bu işe girişmek istiyorum.
- 29-04-2021, 03:07:05Bakalım belki yardımcı olacak birisi çıkar, aksi halde kendi işimizi zaten bir şekilde kendimiz yoluna koyarız.YazKazan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçenlerde burada görmüştüm lapomme.com.tr bu şekilde bir marka oluşturup, tek ürün üzerine çalışılabilir bence, daha çok anne ve bebek üzerine, her zaman satılabilecek, instagram üzerinden yapılan reklamlara dönüş alabileceğiniz ürün bulmanız lazım, bende birkaç aydır araştırıyorum, bulabilirsem güzel bir site ile bu işe girişmek istiyorum.