• 27-05-2019, 12:44:17
    #1
    Edit
  • 27-05-2019, 12:46:47
    #2
    Neden sizin siteniz? bunu düşünün mantıklı cevabınız varsa gerçek
  • 27-05-2019, 12:57:04
    #3
    şaka gibi microsoft domainin maili doğruluğunu mu diye sorguluyorsunuz.
  • 27-05-2019, 13:08:22
    #4
    https://www.turkhackteam.org/tht-yar...dildim-mi.html burda da başkasının başına bu tarz birşey gelmiş.

    yeni bir ************** taktiği doğuyor galiba veya yeni bir grup oluşturuyor microsoft
  • 27-05-2019, 13:08:52
    #5
    Domain maili sence yalan mıdır ?
  • 27-05-2019, 13:09:40
    #6
    Anlaşıldı, yasal olmayan lisans satıyorsunuz ve microsoft da sizinle iletişime geçmek istiyor. Standart bir durum bu.
  • 27-05-2019, 13:24:17
    #7
    islamzeki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anlaşıldı, yasal olmayan lisans satıyorsunuz ve microsoft da sizinle iletişime geçmek istiyor. Standart bir durum bu.
    Hayir turkiyede yasal sattigim lisans bir cokta satan var bu tarz



    delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şaka gibi microsoft domainin maili doğruluğunu mu diye sorguluyorsunuz.
    U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://www.turkhackteam.org/tht-yar...dildim-mi.html burda da başkasının başına bu tarz birşey gelmiş.

    yeni bir ************** taktiği doğuyor galiba veya yeni bir grup oluşturuyor microsoft
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Domain maili sence yalan mıdır ?
    Sorun şu ki adam gelip canlı desteğe yazıyor herhangi bir mail vs. atmıyorlar sitede mail adresi mevcut iletişim için.