• 24-03-2019, 14:54:09
    #1
    Selam arkadaşlar. şikayetim var kategorisine bi baktım bir üye ile ilgili birçok şikayet konusu açılmış. Niche sitelerin yapılıp teslim edilmemesi ve adsenselerin ban yemesi falan gibi sözler söylemiş şikayetçiler. Bu durum yeni bir vurgun mu yapıldı sorusunu akla getiriyor. Düşüncelerinizi merak ettim.

    Not: Umarım öyle bir şey yoktur. Birçok insan yüklü paralar yatırmış...
  • 24-03-2019, 14:55:23
    #2
    Bu iş patladı mı bilmiyorum ancak bir yerde patlayacağı kesin.
  • 24-03-2019, 14:57:06
    #3
    Merakla takip ediyorum bende hocam.
  • 24-03-2019, 14:58:33
    #4
    Açılan 3 şikayet konusu görmüştüm, sadece birine yanıt verilmiş dün. Nedendir bilinmez, geçmiş olsun diyorum.
  • 24-03-2019, 14:59:53
    #5
    Şikayet konularını ve vatandaşın ilanını inceledim.

    Çiftlik Bank - Tosun olayında da bu olayda da mantık hep aynı, 3 kuruşa 5 köfteyi size verecek bir babayiğit yok! 3 kuruşa 5 köfte sahibi olunabiliyorsa 33 kuruşla 55 köfteyi bu adamlar kendileri alır. Size vermez. Şunu bizim insanımız bir anlamadı gitti!

    Demiyorum ki danışmanlık alınmasın, buralarda SEO danışmanlığı olsun e-ticaret danışmanlığı olsun ya da reel sektörde örneğin hukuk danışmanlığı, finans danışmanlığı alabilirsiniz ve faydasını görürsünüz. Ama gel kardeşim para kazanacaksın diyene giderseniz, elinizdeki avucunuzdaki de beraberinde gider.

    Dünya sizin sandığınız kadar iyi, insanların ben yiyemedim sen ye dostum dediği bir yer değil. Bayram değil, seyran değil; la bu enişte beni niye öpüyo? diye sorgulamamız lazım.
  • 24-03-2019, 15:01:36
    #6
    Şahsi görüşüm, işleyen bir sistem vardı ortada ve güzel paralar kazandırıyordu sistem. Ama abartılı yapılınca pinterest gibi buda patladı ve adsenseler kapatıldı. Şimdi arkadaşta aldığı paralar sanırım 100 K üstü toplamda. Harcadıysa yada masraf yaptıysa tema, eklenti vs. altından kalkamıyor olabilir. Forum çalkalanıyor bakalım hayırlısı herkes için umarım çözülür. İlk foruma katıldığı zamanlarda paravan site hizmeti vermiştik kilic hocama öyle do-dirici imajı yoktu kesinlikle hatta ücretsiz fikir alışverişi yapıyorduk yol gösteriyordu niche site işi için.

    Ama gel gelelim biri size altın yumurtlayan tavuğu satmayı vaat ediyorsa 2 kere düşünün derim. Pinterest sitelerde de barizdi patladı ellerinde kaldı alanların.
  • 24-03-2019, 15:03:05
    #7
    Eğer çok sağlam bir şey olsa kimseyle paylaşmaz kendisi yürütür. Hele birde günde hiç ilgi gerektirmeyen diye başlayan satışlar oluyor. Madem ilgi gerektirmiyor aç 1000 tane vur beline kazmayı.

    Diğer bir detaysa şahsım adına konuşuyorum, bence adsendeden böyle *********** tarzıda site açıp reklam verenin parasını alanla, benim cebimdeki parayı yürüten arasında çok fark görmüyorum, bu reklam veren bir gün sizlerde olabilirsiniz.
  • 24-03-2019, 15:04:40
    #8
    Kurumsal PLUS
    Arkadaş forumdan uzaklaştırıldı. Bu saatten sonra kimseye parasını vereceğini sanmıyorum. Bir an önce aynı dertten muzdarip olan kişilerin savcılığa gidip dilekçe vermesi gerekir.
  • 24-03-2019, 15:05:04
    #9
    Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olurmuş.