Merhaba Arkadaşlar.
Daha önce bir ingilizce film sitesi vardı .com ve 1net uzantılı film sitesi .net domaini düşmüştü aldım ve benzer içerikli açtım. Açalı 4 gün oldu ve bu maili aldım.
Mail adresim info@siteadresi.net tarzında ve sitede mevcut ? Nedir bu bi fikri olan var mı ?
Kanton Private Trust Bank has been delegated by International Monetary Fund in conjunction with the Dept. of United Nation Foreign Affairs, to remit $5,000,000.00 USD ONLY to you. However it has been tag overdue, it was during our quarterly auditing process that your email address was discovered among the list to receive payment and for this reason you are contacted for compensation.
Forward your mobile number along with your postal address so we can proceed to transfer your already approved $5,000,000.00 USD into your later provisional bank account.
Yours Sincerely,
John G. Copeland.,
Head Corporate Affairs
International monetary fund
$5,000,000.00 USD Bu nedir ?
19
●1.293
- 24-08-2018, 19:56:39
- 24-08-2018, 20:09:37ortak olalım siz yatırın gele para yarı yarıya olmaz mıbeachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-08-2018, 20:21:29Sesli güldüm ya
böyle dolandırıyolar insanı yiyenlerde var he zannetmeyinki boşa uraşıyo bu herifler. İngilzicesi olan adam en azından biraz kültürel yetkinliğe sahip olur diye düşünüyosun ama öylede değil parası var bi şansımı deniyeyim diyor ve giriyor bu tuzakların içine. Yazık.