Dmoz kapanmış
13
●1.172
- 20-03-2017, 10:35:3810 yılı aşkın dmoz editörlüğü yaptım kimsenin sitesini parasını ahını almadım işimi dürüst yaptım işini şerefsizce yapan kişiler olması bütün oluşumun kötü olduğunumu gösterir r10 herkes çok mu dürüst şikayet konusunu açın okuyun ayıp ediyor bazı arkadaşlar güzel bir projede bulundum kimsenin hakkını girmedim ah almadım birlikte çalıştığım editör arkadaşlarım sizinle çalışmak şerefti
- 20-03-2017, 13:31:44Keşke herkes senin gibi düşünebilseymiş.. Canlı örneğini gördüm.. benim uzun zamandır onay bekleyen sitemi onaylayan bir editör arkadaş bana kızınca silmişti kafasına göre...deafmute adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-03-2017, 22:25:30Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Dmoz da para ile site ekliyorlar, işine geleni ekliyor şöyle böyle diye her hafta r10 da konu açıp atıp tutan biri vardı. Bende başvurdum editör olmak için bizi editör yapmazlar hak yerler diyip duruyordu. Sonra editör oldu. İlk hafta hemen götü başı ayrı oynadı. Spam sitelerini ekledi. Rakip siteleri sildi. Parayla link ekledi ondan sonra.
Kendi görüşüm ne diye soruyorum kendi kendime. Lüzumsuzdu. Kapanması iyi oldu.
İnsanların sorumluluğunda ve insiyatifinde olan herşeyin başına bir çoban olması gerekir. Böyle laftan anlamayan dediğim dedik yaptığım yaptık diyen. Şak diye silcek editörü, tak diye eklediği siteleri silcek gibi gibi. Böyle birşey yoksa, kontrol edemiyorsan suistimal edilir. Kendini geliştiremiyorsan birde üstüne gerek yok. Kapanmalıydı.
Yıllarca pek çok site ekledim dmoz a. 2010 dan sonra fayda değil zarar vermeye başlamıştı. noodp ekledim tüm sitelere.