Eylemler doğu da seçime kadar daha da artacak. Verdiğiniz karar hayati bir karar.
XOOM 2 ME cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hakkari akçalı yibo bilirmisiniz ?
65
●5.222
- 15-09-2015, 18:30:25
- 15-09-2015, 18:41:57Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Gözünüzü kırpmadan gidebilirsiniz. Bakma sen Güneydoğuya 1 gün dahi gitmemiş olanların atıp tutmasına.
Gidip oranın halkının seni ve nişanlını bağrına bastıklarını gördüğün zaman gözyaşlarını tutamayacaksın.
Kendini ölüme sürer yine sana zarar verilmesine izin vermez.
İstanbulda sana biri birşey yapsın 1 ALLAH ın kulu elini sürmez, can çekişini izler.
Yolun açık olsun... - 15-09-2015, 23:51:30Allah her şeyin hayırlısını versin hocam umarım her şey beklediğiniz gibi olur.
- 16-09-2015, 00:30:25Hayırlısı olsun değerli hocalarımız.Linkinmetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizden bir güneydoğulu olarak, oradaki minik çocuklara sabırlı ve azilmi bir şekilde sevgi ve şefkati aşılamanız. Aşılayın ki vatana birer hayırlı evlat olsunlar.
Onun dışında bir üstte yazdığım mesajımı yineliyorum. 3 ay yada 6 ay farketmez... Yaşayıp önyargılarınızı endişelerinizi yendikten sonra lütfen bu konuyu tekrardan güncelleyip güneydoğu insanı ve o coğrafya hakkında duygularınızı paylaşırmısınız? Mutlaka göreceğim güncellediğiniz zaman çünkü konuya abone oldum.
Paylaşmanız hem bizler hem oraya gitmek zorunda olup endişelenen insanlar için birazda olsa içini ferahlatıcı olacaktır.
ALLAH yardımcınız olsun, görevinizde başarılar dilerim.