Bu konuyu ne zamandır açıcam açıcam diyorum aklımdanda çıkıyor neyse bugüne kısmetmiş demekki:Elektromanyetik kart denen tek kullanımlık bir zımbırtı gelmiş tek binimliği 2,60 tl
Birde ayrı olarak Ankara kart denen kredi kartı gibi birşey oluşturmuşlar(bunun önceden olduğunu biliyordum da bu kadar fark yaratacağını bilmiyordum), akbil gibi yükleme mantığıyla çalışıyor.
Şimdi öğrenci için indirimli Ankara kartlar manyetik tek kullanımlık kartlara göre ne kadar tasarruf sağlıyor(öğrenciyim.)?
Ayrıca mavi(tam) olan kartlarında tek kullanımlık manyetik karta göre avantajı varmı fiyat olarak ? Varsa evdekilerede mavilerden alacağım.
Son 2 ayda 3-4 defa aştiye girip çıktım arkadaş o gişelerdeki tek kullanımlık kart alma kuyruğu nedir yav
Ankara kartı olanlar çatır çatır geçiyorlar 
Biraz bilgilerinizi aktarırmısınız ankara kartla ilgili
şimdiden çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar

R10+ nızıda verdim