sinüziti olanlara tavsiye varmı ?
45
●7.061
- 18-09-2014, 03:19:29Bu sinüzit belasından bende kurtulamadım gitti. Sinus rinse kit kullanıyorum rahatlatıyor fakat geçirmiyor ayrıca doktora gittim infex 200 mg ve edolar fort 400 mg diye 2 ilaç yazdı SSK ile 9 , 10 tl arası birşey tutuyor sinuzit başlangıcını hissettiğimde direk kullanmaya başlıyorum geçiriyor şükür şuanlık sorun yok ama kış mevsiminde çok çekeceğiz gibime geliyor. Grip aşısı da vuruldum işin kötüsü şuanlık Türkiye'deyim fakat Ukrayna'ya geçince daha beter olmamak için gerekli kökten çözümleri ilaçsız çözümleri bende arıyorum doğrusu. Konuyu takipteyim soğan suyu damlatma olayınıda deneyeceğim. Soğan ve sarımsak çoğu şeyin ilacıdır derler.
- 18-09-2014, 10:21:05Yakacaksa yaksın sinüzit geçsindeTheRAPy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Rinse kit tozunu ekleme etkisini kaybetmesin bence bugun öğle vakitlerinde deneyecegim soğanı - 18-09-2014, 10:30:21İnş. Acı kavun gibi tehlikesi yokturdur. Siz deneyin soğanı sanırım bende cesaret ederimMoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arada soğanı rendeliyip kaynatacakmıyız yoksa çiğ suyunu mu sıkmamız lazım. tatlı soğan iş görür mü?
- 18-09-2014, 10:37:26TheRAPy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://muallamutfakta.weebly.com/11/...-mucizesi.html
Galiba arkadaş bu siteyede yazmıs yada başka biri.
Kuru soğan olsunda ne olursa olsun . Soğanı renderlicez en küçük bıçak yeri ile suyu çikacak çiğ suyu doğal suyu oldugu için deneyecegim .
Acı kavun

Üstteki acı kavunmus bunlar göze geldimi körde ediyor öyle şehir efsanesi var soğandan bir sey olmaz

