• 04-08-2014, 18:34:08
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar az buçuk kendimi bu konuda biraz anlatayım.
    Bundan daha önce yurt dışında öğrenci yurdunda bulunmuştum kızlı erkekliydi orda çok sorun yaşamadım ama yinede tanımadığım beni rahatsız eden çok nokta oldu.
    Bunlardan örnek vereyim bi başkasıyla aynı odada uyumak yaşamak gerçekten zor bi türk olsa bile bana göre rahat edemiyorum galiba.Genel sorun ise istediğim gibi duş yapamıyordum yurtta sesler geliyordu açıp internete rahat giremiyordum istediğim gibi , yemekler bazen kötüydü konuyu uzatmadan.

    Sormak istediğim arkadaşlar şimdi bilmediğim başka bi şehire gidiyorum öğrenci yurdumu yoksa tek başıma ayrı eve mi çıkayım. Bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa burdan yazarlar sa çok makbule geçer, çünkü çok arada kaldım yurt mu ayrı ev mi .
  • 04-08-2014, 18:37:06
    #2
    Bütün ümidim gençliktedir
    Yurt dışında başka bir şehir mi ? Orasını anlamadım.
  • 04-08-2014, 18:38:29
    #3
    tek başına eve çıkma imkanın varsa en rahatı bu olur
  • 04-08-2014, 18:40:06
    #4
    Maddi imkanınız el veriyorsa kesinlikle eve çıkın hocam. Ben de sizin gibiyim rahat edemeyeceğimi biliyorum o yüzden ev araştırıyorum.
  • 04-08-2014, 18:43:09
    #5
    Üyeliği durduruldu
    goksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maddi imkanınız el veriyorsa kesinlikle eve çıkın hocam. Ben de sizin gibiyim rahat edemeyeceğimi biliyorum o yüzden ev araştırıyorum.
    Aynen hocam çok arada bi derede kaldım bende ama sanırım ayrı eve çıkacağım.Benim burda sormamın amacı başka bi şehir sevgilim dışında kimseyi tanımıyorum , tanımadığım için kafam karıştı.
    Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yurt dışında başka bir şehir mi ? Orasını anlamadım.
    Hocam yurt dışından geldim.Türkiye den başka bi şehire gidiyorum.
  • 04-08-2014, 18:44:10
    #6
    🌐 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗳𝗹𝘆.𝗰𝗼𝗺
    Kesinlikle ev hocam. Hatta tek başınıza çıkabilirseniz tek başınıza kalın evde.
  • 04-08-2014, 18:55:22
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    1 yıl yuratta 3 yılda tek başıma evde kaldım , ev her zaman daha iyi. Durumunuz iyi ise evi tercih edin..
  • 04-08-2014, 19:19:25
    #8
    1 yıl evde tek başıma yaşadım. Yalnızlık bazen zor oluyor ama alışınca apayrı bişey.
  • 04-08-2014, 19:26:27
    #9
    Üyeliği durduruldu
    ev daha rahat olur