• 07-09-2012, 13:46:07
    #1
    Konuyu nereye açmam gerektiğini bilemediğimden buraya açıyorum.

    Arkadaşlar kesinlikle adu*lt sektörüne girmeyi düşünmüyorum. İnşAllah da gerek duymam ancak şu an girecek olsam, piyasadaki bilinen en iyi sistemi kurmaya yetecek kadar da bilgim var. Konuyu açma sebebimse şu;

    Adu*lt siteleriniz var iyi güzel. Yahu benim 14 yaşında tanıdığım bir çocuktan tutun da piyasada duyduğum 50 yaşındaki adamlar "bile" bu işte çok iyi para olduğunu söylüyor. Sanki bu gün siteyi açsak yarın akşama doğru Range Rover alacakmışız gibi...

    Yasal sıkıntıları, Dini kaygıları bir kenara bırakarak meraktan soruyorum. Bu sektör gerçekten kazandırıyor mu? Siteyi aç, tamam. Bu kadar basit mi?

    Aklım almıyor affedin, nasıl bir hikaye bu?
  • 07-09-2012, 14:25:14
    #2
    İçine ve Dinine sığan gönül rahatlığı hissedecek bir site üzerine yatırım yap. O yolda kim zengin oldu olduysa da diğer tarafta ne olacak. Gerek duyma böyle şeylere özgün ve ihtiyaçlara yönel gereksinimleri araştır elbet bir yer bulacaksın .
  • 07-09-2012, 14:52:37
    #3
    googleda adült sitelere giden hit diğerlerinin en az 10 katı olduğu için kazançlı bir iş fakat tavsiye etmiyorum.
  • 07-09-2012, 15:34:12
    #4
    Çıkar kardeşim Ben ***** site acacagıma gider realini yaparım bana göre aynı şey gibi geliyor
  • 07-09-2012, 15:37:41
    #5
    Çok sağ olun da ben bu sektöre girmeyi düşünmüyorum sadece sektörde olanlara bir söylentinin durumunu soruyorum. Var mı böyle bir şey? Merak ediyorum yahu (:
  • 07-09-2012, 15:40:08
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Yasal olarak çok büyük sıkıntıları var.
  • 07-09-2012, 19:46:35
    #7
    Hocam bunun kazancı zaten forumda belli reklam kategorisine baktığınız da cinsel içerikli reklam veren bir çok reklam firması mevcut. Bu firmalar içerikleri cinsel olduğu için normal sitelere reklam vermiyorlar haliyle yemek tarifi sitesinde cinsel ürünlerin reklamı abes olur. A(dult) sitelerin hitleri aşırı fazla hiti fazla olan site reklamcının gözdesidir popup reklamlar, iframe kodları, zorunlu index sayfaları, insanları istekleri dışında yerlere yönlendiriyorsun bunların hepsini bi araya toplarsak haksız kazanc oluyor.

    BAZI HABERLER:
    Geçtiğimiz haftalarda, 320 kadar se*s ve arkadaşlık sitesinin mahkeme kararları ile erişime kapatılmıştı.. Rızası dışında kişilerin görüntülerinin yayınlanması ya da çoçuk p***** gibi çeşitli şikayetler ve ihbarların değerlendirilmesi nedeniyle ve İstanbul Asayiş Daire Başkanlığı tarafından gerekli tespitlerinin yapılması sonrası mahkemece erişime kapatılan bu 320 site ile ilgili olarak herhangi bir tutuklama yapılmamıştı.

    Doğal olmayan cinsel ilişkiler ve çocuk p****** yayınlamakla suçlanan ve sadece bu suçtan 10 yıla kadar hapis cezası alabileceği bildirilen ZirveList'in (şu anda içeriği farklı) yöneticisinin tutuklanması ise Emniyet Asayiş Daire'nin stratejisini değiştirdiğine bir işaret. Şöyle ki; ilk defa şikayet ve ihbar nedeniyle değil, doğrudan yapılan incelemelerde kanuna aykırılık tespit edildiği için site sahibi hakkında işlem yapıldı. Öğrendiğimize göre, Asayiş Daire Başkanlığı'nın strateji değişikliğinde, İzmir'deki 17 aylık bebeğe cinsel taciz yapılması sonrası toplumun hassasiyetinin yükselmesi etkili oldu ve tüm illerde benzer çalışmalar başlatıldı.

    Adli yetkililer, sakıncalı içerik nedeniyle işlenen suç Türkiye içini ilgilendirdiği sürece, sitelerin hostinginin yurtdışından yapılmasının durumu değiştirmeyeceğini belirtiyorlar. Suçun Türkiye'de işlenmesi, Türkiye'de birilerinin zarar görüyor olması durumunda, Türk mahkemeleri yetkili oluyor.

    Yani hocam benzeri bir çok alternatif haberi google'da görebilirsiniz hiç uğraşılmaması gereken bir konu.
  • 07-09-2012, 19:51:39
    #8
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    3-5 Kuruş kazanacaksınız diye bu işlere bence girişmeyin.Bayanlar bile nasıl bu tarz site işlerine giriyor aklım ermiyor birinle tanışmıştım ve bu sitelerden para kazanıyormuş.
  • 07-09-2012, 20:18:22
    #9
    fazla ilgi olmayan sektörlere yönelirsen daha çok para kazanırsın. Örnek olarak bebek mamaları, bebek giysileri gibi. Böyle az ama öz getirecek 2-3 siten olsa yeter