• 06-01-2018, 14:39:32
    #19
    PM ler gönderildi
  • 06-01-2018, 14:59:24
    #20
    Site adresini alabilirmiyim
  • 06-01-2018, 19:06:57
    #21
    ayrıntılı pm lütfen
  • 06-01-2018, 20:43:54
    #22
    PM alabilir miyim?

    Teşekkürler...
  • 06-01-2018, 21:11:02
    #23
    ayrıntılı pm alabilirmiyim
  • 07-01-2018, 14:01:22
    #24
    skrillex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herkese merhaba. Ev tekstili üzerine e-ticaret sitemiz devredilecektir. Lütfen sadece meraktan adresi sormazsanız sevinirim. Ayrıca E-ticareti bilmeyen ve ilgilenmeyecek kişiler yazmazsa sevinirim.

    Site adresi (Özel mesaj, telefon veya skype)
    Site için istenen fiyat: 7500 TL
    Sitenin aylık getirisi: 2000-2500 TL En kötü ayında 900 TL Net 700 TL ( Bu aylarda hiç ilgilenmediğimiz için bu kadar düşük, ilgilenilirse kazanç çok daha artacaktır.
    Sitenin açılış tarihi: 05/2016
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Ev Tekstili Niche Pazar
    Günlük hit sayısı: 15-50 (Reklam verdiğimiz zaman 300-400 arası)
    Ziyaretçi kaynağı: Sosyal medya %85 google %15
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey dahil
    Hosting dahil midir: Evet bir süre zamanı var
    Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Evet, opencart
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

    Açıklama
    2016 yılında açılan sitemiz 2019 sonuna kadar domain kaydı vardır. Satışları web sitesinden ziyade instagram ve facebook sayfalarından yapmaktadır ve ortalama günlük sadece kendimiz 2-3 ürün satışı yapıyoruz. Bunun yanında kurduğumuz bayilik sistemiyle adımıza satışlar yapılıp belli bir kâr bırakmakta. Adımıza herhangi bir şikayet daha yoktur ve sektörde belli bir otoritesi oluşmuştur. Yukarıda belirttiğim rakam tamamen reklamsız ve organik olarak gelen siparişlerdir. Günlük 15 TL lik bir haftalık reklam denemesi ile 54 adet ürün satılmıştır ve 705 TL lik bir kâr bırakmıştır (Bayilerimizin kârı hariç) İlgilenen ve e-ticareti bilen birisi çok çok rahat aylık 4000-5000 TL kazanabilir.
    Geçen ay 47.000 TL den fazla satış yapılmıştır Bize düşen kâr 9500 TL, Bayilerimize ödediğimiz 6850 TL dir. Geriye kalan tamamen bize kalandır.
    Devir sebebi başka bir sektörde devam etme kararı aldık. Bu iş normal e-ticarete göre bir tık daha zorlayıcı ve ilgi gerektirici olabilir ve düşünen kişiler yanına yardımcı olarak birisini daha bulabilirse iş çok daha kolay olacaktır. Zira telefon çoğu zaman susmuyor 1 adette kendi adına telefon hattı çıkartılmıştır. İsteyen olursa onuda devredebilirim (WhatsApp Sipariş Hattı için. Turkcell aylık 30 TL kadar faturası var)
    Belki fiyatı ucuz gelebilir bu kazanca göre dediğim gibi başka sektöre geçiş yapacağız ve bunla ilgilenmekten diğer işimizi yapamıyoruz. İşini bilen birisine devretmek istiyoruz.

    Web Site, İnstagram Sayfası 7.6K ve Facebook sayfası, bayiler komple devredilecektir ve tedarikçi bilgileri verilecektir. Şu anda 2 tedarikçi ile çalışıyoruz isteyen daha tedarikçi bulup ürün ağını genişletebilir ve kazancını yükselebilir.

    Sitemiz yani ismimiz yavaş yavaş sektörde duyulmaya başladı, çoğu müşteri bizi tedarikçi sanıyorlar Bayilerimizin gösterdikleri site kendi sitemiz ve buda alanında kendisini gösteriyor. Yani tanınmamıza olanak tanıyor. Müşteri geri dönüşler çok iyi, dediğim gibi hiçbir şikayet olmadığı için güven kazandı. Bunun yanında sunduğumuz ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçenekleri ile biraz daha ilgi çekiyor.

    Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz, zaten alan kişiye 1 ay yardımcı olacağız. Kendim Kütahya'da ikamet ediyorum isteyen olursa yüz yüzede görüşebiliriz. Hayırlı günler diliyorum
    Forum dışı İletişim;
    Skype: skrillexrow
    Kütahya dayım Yüz Yüze görüşmek isterim. lütfen mesaj atınız
  • 07-01-2018, 14:46:38
    #25
    Tüm PM ler gönderildi
  • 08-01-2018, 07:00:29
    #26
    Kurumsal PLUS
    Merhaba, süreç nasıl işliyor, biz hangi aşamalarda işin içindeyiz? ürünleri depomuzda mı tutuyoruz yoksa sipariş geliyor, otomatik tedarikçiye gidiyor onlar mı gönderiyor malı?
    ücret hangi aşamada hesabımıza yatıyor?
    vergi mükellefiyeti gerekiyor mu?
  • 08-01-2018, 07:04:39
    #27
    FLetcher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, süreç nasıl işliyor, biz hangi aşamalarda işin içindeyiz? ürünleri depomuzda mı tutuyoruz yoksa sipariş geliyor, otomatik tedarikçiye gidiyor onlar mı gönderiyor malı?
    ücret hangi aşamada hesabımıza yatıyor?
    vergi mükellefiyeti gerekiyor mu?
    Aynı bilgileri bende pm alabilir miyim?