• 28-01-2013, 17:26:01
    donanim.net
    Merhaba arkadaşlar,

Daha önce banka hesabımı onaylamıştım lakin şimdi sorun çıkarmış niyeyse beklemeye almış ödemeleri adsense.

ENPARA kullananlar SWIFT ( bic ) koduna ne yazıyorlar acaba?

Ek olarak ödemeler bekletiliyor diyor kesinleşmiş kazançlar aktarıldıktan sonra bu durum olursa bu ayın ödemesini alabilir miyim yoksa Mart ayını beklemek zorunda mı kalacağım
  • 29-01-2013, 01:19:36
    Alıntı
    Finansbank dışındaki herhangi bir bankadan Enpara.com hesabınıza yabancı para yollamak için ise ilgili bankanın internet şubesindeki SWIFT menü adımını kullanmanız gerekir. Yine sadece para yollamak istediğiniz Enpara.com hesabınızın IBAN’ını bilmeniz yeterlidir. SWIFT kodu kullanarak transfer yapmak isterseniz FNNBTRISXXX kodunu, banka ve şube seçimi yaparak transfer yapmak isterseniz banka olarak Finansbank’ı, şube olarak Finansbank Enpara İnternet Şubesi’ni seçmeniz gerekir.
    http://www.finansbank.enpara.com/sss...24&c=6&s=SWIFT
  • 29-01-2013, 01:25:34
    donanim.net
    Adsense üzerinde ENPARA şubesi gözükmemektedir. ENpara üzerinden ödeme alamıyor muyuz acaba
  • 29-01-2013, 02:17:45
    Şube olarak Merkez Şubeyi seçebiliyor olmalısınız. IBAN'ı doğru girdiğiniz müddetçe sorun olacağını sanmıyorum.
  • 30-01-2013, 21:12:15
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    EnPara merkez şube değildir, İnternet Şubedir başlı başına ayrı bir şubedir sanal olarak %90 Adsense'nin haberi yoktur.
  • 09-02-2013, 23:35:47
    Venom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    EnPara merkez şube değildir, İnternet Şubedir başlı başına ayrı bir şubedir sanal olarak %90 Adsense'nin haberi yoktur.
    Az önce enpara.com müşteri temsilcimle konuştum. Yoksa geri bildirim yapınız biz bildirdik dediler. Bende Adsense ödememi alamıyorum enpara'dan dolayı. Geri bildirim yaptım bakalım bekliycez.
  • 05-03-2013, 16:15:54
    Şube olarak İstanbul Şubesi, swift olarak FNNBTRISXXX girmiştim. Problem olmadı.
  • 05-03-2013, 18:11:58
    donanim.net
    Konuyu açalı bayağı olmuştu arkadaşlar bu ay enpara üzerinden ödememi aldım.

Adsense için enpara kullanmak isteyenlerin yapacakları şey adsenseye mail atın. Benim hesabımı onlar ayarladı enpara için. Yakında eklenecek dediler ek olarak.
  • 10-10-2013, 19:20:31
    En para adsense ayarları :

Alacaklı adınızı giriyorsunuz
    Şube olarak eft merkezi seçiyorsunuz
    Enpara internet şubesindeki ibanınızı giriyorsunuz
    swift FNNBTRIS