• 26-11-2005, 18:08:48
    Üyeliği durduruldu
    Biraz önce Yahoo dan domain aldım. Niye ordan aldın başka yermi yok diyeceksiniz.. Ama şu an kullanmayacağım bi domain fazla önemsemedim bi keremde yahoodan aliyim dedim, şöyle ucuz yollusundan.

Kart bilgilerimi girdim 1,38 YTL civarı para kesti. Arkasına bir form daha doldurdum. Bilgilerin yanlış diye tutturdu.. bir iki deneme sonra heralde kartta para yetmiyo dedim (sanal kart kullanıyorum) gidip 1-2 YTL daha ekleyecektimki 2,76 YTL daha kesmiş. bi miktar daha para yatırdım. İşlemi devam ettirdim hele şükür başarıyla bitirdik alışverişimizi. gidip baktımki 4,12 YTL daha kesmiş. (daha fazla kaptırmayım nolur nolmaz diye kalan parayı aldım hemen ordan )

anlayacağınız 2.99$ diye gittik 8,26 YTL ye patladı. yahoodaki faturama bakıyorum vergi filanmı eklediler diye faturada vergi %0 görünüyo ve toplam 2.99$ ödediğim görünüyo.. tek domain için bişey değilde hep bunu yaparsa bozuşuruz bu yahoooyla.. o kadarda vakit harcadım..

Yani ben bu yiyişten bişey anlamadım anlayan varsa banada anlatsın yav

edit: Garanti Bankası Sanal Kart
  • 26-11-2005, 18:30:20
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bende de tam bunlar yaşandı her domain alışta.. açıklamada ilk ücret yahoo wallet gözküyor.. bonus sanal kullanıyorum. Kafam basmadı benimde.
  • 26-11-2005, 18:34:36
    ben ykb nin sanal kartını kullanıyorum bazen belki görmüşsünüzdür ykb de sanal kartla aldığınız anda anlık olarak para düşer sanal limitten. eğer bahsettiğiniz para buysa merak etmeyin. 2-3 gun sonra guncel dönem işlemlerine gerçek çekilen para yansıyacaktır. ve 8$ falan olmayacak.
  • 26-11-2005, 18:39:44
    Üyeliği durduruldu
    Ama ben godaddyden filan aldığımda böyle bişey olmuyodu.. yada başka bi alışveriş yaptığımda.. ben işlemi yapar yazmaz sanal kartıma baktığımda paranın çekilmiş olduğunu görürdüm ve olay kapanır. sonradan başka para yatmaz yani.. valla bizim Garantide böyle..

bide gelecek ödemen 9,95$ yazmışlar 2. sene çıkarıyolar acısını üstelik godaddyde 15 aralığa kadar .com lar için indirim vardı bilsem ordan alırddım.
  • 26-11-2005, 19:33:41
    SaTuRN adlı üyeden alıntı:
    Ama ben godaddyden filan aldığımda böyle bişey olmuyodu.. yada başka bi alışveriş yaptığımda.. ben işlemi yapar yazmaz sanal kartıma baktığımda paranın çekilmiş olduğunu görürdüm ve olay kapanır. sonradan başka para yatmaz yani.. valla bizim Garantide böyle..

bide gelecek ödemen 9,95$ yazmışlar 2. sene çıkarıyolar acısını üstelik godaddyde 15 aralığa kadar .com lar için indirim vardı bilsem ordan alırddım.
    2-3 ay sonra transfer edersin sorun olmaz.
  • 26-11-2005, 20:01:37
    Üyeliği durduruldu
    Billing Summary

Annual Charges
    1 . Domains fee $9.95 $2.99
    (save 70% per year
    for up to 5 years)

Today's total: $2.99

Bende nie sorun yok yaw
    NOT: Benimki ekkart
  • 26-11-2005, 21:16:24
    Üyeliği durduruldu
    valla benmki normal kredi kartı ile alıyom 30 dan fazla domain aldım tek sorun olmadı banada geldiler biz aldık 15$ gitti ama bi domain dahi alamadık diye bende bilmiyorum ama hiç fazla kesilmedi bende
  • 27-11-2005, 02:10:39
    benimde basima gelmisti

kartimda 6-7ytl vardi sanalkartta arkadas tutturdu domain alalım diye ona alcaktım
    1çektim gitti bişeyler sorun var
    1daha bi daha baktyim 2ytl kaldi limit yok diyor

sonra o gunlerde -11YTL oldu sanalkarttım yukseldi indi bindi sonra kartim silinmis hesabimdan anliyamadım gitti
  • 27-11-2005, 05:53:00
    Yahoo'dan bende domain aldım ama ns'leri nasıl kurcaz?

ns1.domain.com gibi ? benmi bulamadım yoksa böyle bir hizmetleri yokmu?