Sistem Gold kuruluşudur, HızlıAl.com şu an gördüğüm en iyi alışveriş sitesidir. Neden derseniz bir çok üründe normale göre ucuz fiyatlar oluyor 50 YTL üzeri alışverişlerinizde kargo bedava çoğu karta peşin fiyatına 6-12 taksit.. Ve bir çok sistemleri var site içerisinde..
HızlıAl Reklam Ortaklığı sisteminden kendimce bahsedeyim biraz.. Sistemi tam olarak pazar günü kullanmaya başladım ve tek kelime ile süper.. Ama şu an malesef test aşamasında, test aşamasında olmasına rağmen sistemden ben çok memnunum. Bir çok hepsi burada kullanıcısı onu bırakıp buna geçeceğinden eminim çünkü bende öyle yaptım hepsi buradayı kullanıyordum tıklar sayılmıyordu ama HızlıAl reklam ortaklığı sisteminde böyle birşey yok tıkları anında sayıyor ve 0.04 tık başına ücret veriyor. Minimum ödeme tutarı şu an için yok henüz daha ödeme alamadım ama yanlış hatırlamıyorsam öğrendiğim bilgiye göre ödeme 15inde yapılacak ödemeler cuma günleri yapılıyor.. Sistemde bir çok boyutlarda reklam seçenecekler var ve flash, image olarak istediğinizi seçebiliyorsunuz.. Şu an ki test aşamasında bir tek flashlar çalışıyor.. Tekrar söylüyorum kendi sitemde kullanıyorum ve çok memnunum.. Gold kuruluşunu bilirsiniz herhalde 100'den fazla şubeleri var bence çok iyi bir kuruluş.. Bir çok internet kullanıcısı da hızlıal'ı kullanmaktadır ben bir çok forumda donanım incelemesi yaparken örnek olarak hep hızlıal'dan bahsediliyor o tavsiye ediliyor.. Sizlere de bu sistemi tavsiye ederim.. Örnek reklamlar sitemde var yeni açılan sitemde aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.. Sistem daha yeni olmasına rağmen gerçekten çok güzel ve hepsi burada gibi değil kesinlikle..
Örnek reklamlar: www.wordpressturk.net , www.ayetelkursi.net

Başvuru Formu İçin Tıklayın!
Alıntı
hepsi burada gibi sorun çıkacağını sanmıyorum..