• 05-11-2008, 22:44:57
    Hizlial’dan Site Sahiplerine Destek, Sitenizden Sizde Kazanın !

Sistem Gold kuruluşudur, HızlıAl.com şu an gördüğüm en iyi alışveriş sitesidir. Neden derseniz bir çok üründe normale göre ucuz fiyatlar oluyor 50 YTL üzeri alışverişlerinizde kargo bedava çoğu karta peşin fiyatına 6-12 taksit.. Ve bir çok sistemleri var site içerisinde..

HızlıAl Reklam Ortaklığı sisteminden kendimce bahsedeyim biraz.. Sistemi tam olarak pazar günü kullanmaya başladım ve tek kelime ile süper.. Ama şu an malesef test aşamasında, test aşamasında olmasına rağmen sistemden ben çok memnunum. Bir çok hepsi burada kullanıcısı onu bırakıp buna geçeceğinden eminim çünkü bende öyle yaptım hepsi buradayı kullanıyordum tıklar sayılmıyordu ama HızlıAl reklam ortaklığı sisteminde böyle birşey yok tıkları anında sayıyor ve 0.04 tık başına ücret veriyor. Minimum ödeme tutarı şu an için yok henüz daha ödeme alamadım ama yanlış hatırlamıyorsam öğrendiğim bilgiye göre ödeme 15inde yapılacak ödemeler cuma günleri yapılıyor.. Sistemde bir çok boyutlarda reklam seçenecekler var ve flash, image olarak istediğinizi seçebiliyorsunuz.. Şu an ki test aşamasında bir tek flashlar çalışıyor.. Tekrar söylüyorum kendi sitemde kullanıyorum ve çok memnunum.. Gold kuruluşunu bilirsiniz herhalde 100'den fazla şubeleri var bence çok iyi bir kuruluş.. Bir çok internet kullanıcısı da hızlıal'ı kullanmaktadır ben bir çok forumda donanım incelemesi yaparken örnek olarak hep hızlıal'dan bahsediliyor o tavsiye ediliyor.. Sizlere de bu sistemi tavsiye ederim.. Örnek reklamlar sitemde var yeni açılan sitemde aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.. Sistem daha yeni olmasına rağmen gerçekten çok güzel ve hepsi burada gibi değil kesinlikle..

Örnek reklamlar: www.wordpressturk.net , www.ayetelkursi.net

Başvuru Formu İçin Tıklayın!

Alıntı
    Çok zaman ve emek harcayıp yarattığınız web sitenizin yeni bir gelir kaynağına ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız, üstelik Gold güvencisiyle eticaretin lider online mağazası Hizlial.com ile iş ortaklığına hazır iseniz işte size fırsat.

Hemen Başvurun !

İlk adım online başvuru formunu doldurmak, başvurunuzu çok kısa sürede değerlendirerek sizi bilgilendireceğiz.

Tıklama başına para kazanın

Sitenize yerleştireceğiniz Hizlial.com reklamlarına tıklama başına para kazanabilirsiniz, üstelik sadece şirketler değil şahıslar da bu ortaklıktan faydalanabilir.

tıklama rakamları size aylık olarak raporlanacak ay sonunda hak kazandığınız bakiye size ödenecektir.

1 – 5.000 Tıklama 0,04 YTL
    5.000 – 10.000 Tıklama 0,05 YTL 10.000 – 20.000 Tıklama 0,06 YTL 20.000 – 30.000 Tıklama 0.07 YTL Ayda 30.000 den fazla Tıklama yaratabilecek siteler bu program kapsamı dışındadır

Ziyaretçi Nasıl Ölçülecek ?

Bu konuda tam ve hassas bir ölçüm için yazılım grubumuzun geliştirdiği raporlama aracımızla çalışıyoruz

Ödemeler Nasıl yapılacak ?

Ay sonunda rapor ekranında tıklama raporunda hak kazandığınız ödeme tutarını görebileceksiniz,

Ödemeler sadece banka havalesi ile ilgili sitenin banka hesabına yapılır, elden ödeme yapılması mümkün değildir, eğer bir banka hesabınız yoksa ödeme alabilmeniz için mutlaka bir banka hesabı açtırmanız gerekecektir. Sadece Türkiye de faaliyet gösteren banka hesaplarına ödeme yapılır.

- Ödeme günü her haftanın Cuma günüdür.

Reklamlar nasıl oluşturulacak ve yayınlanacak ?

Sitenizin genel tasarım ve konusu ile ilgili reklam linklerini çok hızlı bir şekilde Reklam Ekle sayfasından oluşturabilirsiniz, bundan sonra tek yapmanız gereken sayfada göreceğiniz size özel kodları kendi sitenize yerleştirmenizdir.

Sitenizde dilediğiniz yere reklam yerleştirebilirsiniz, bu konuda bir kısıtlamamız yok ancak reklam yerlerine göre tıklama artabileceğinden doğru alanlara yerleştirilmiş reklamlar size daha fazla kazandırabilecektir.

Ortaklığın Değerlendirilmesi ve Devamı

Siteniz ile ilgili ziyaret ve ödeme bilgileri sürekli olarak uzmanlar tarafından takip edilecektir, internet konusunda uzmanlaşmış personel ve altyapımız ile hangi sitenin ne kadar ziyaretçi alabileceği ve reklamların ne kadar tıklanabileceğini ölçebilmekteyiz.

Ziyaret rakamlarını arttırmak için iyi niyet ve ticari etik dışı davranış ve uygulamalarda bulunan siteler tespit edilerek ortaklık programından çıkartılacaklardır, bu konuda tek değerlendirme yetkisi HızlıAl olacaktır.

Tüm iş ortaklarımıza ve şirketimize zarar verebilecek bu tip uygulamalar sürekli hassasiyet ile takip edilecektir.
  • 05-11-2008, 22:51:05
    Copyright © 2007 HizliAl.com bir Gold kuruluşudur.

Goldtan şüphem yok ama

Güvenebilirmiyiz acaba düşünceliyim açıkçası
  • 05-11-2008, 22:52:00
    Bu yazıları hepsi burada.com dan biliyorum copy yapmışlar
  • 05-11-2008, 22:53:06
    erkanertekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Copyright © 2007 HizliAl.com bir Gold kuruluşudur.

Goldtan şüphem yok ama

Güvenebilirmiyiz acaba düşünceliyim açıkçası
    Valla Gold'a benim güvencem %100'dür. Bir çok alışverişimi Gold'dan yapmaktayım adamlar çok iyi çalışıyorlar.. HızlıAl reklam sistemi olarakta süperler bence.. Şu an tıklar çok iyi sayıyor hemen panelde gözüküyor.. Reklam seçenekleri geliştiriliyor oldukça seçenece olacak panelde gözükenlere göre.. Ödemeleri de yapacaklarından eminim ben hepsi burada gibi sorun çıkacağını sanmıyorum..
  • 05-11-2008, 22:59:25
    SerkanYilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu yazıları hepsi burada.com dan biliyorum copy yapmışlar
    evet yazılar biraz benziyor hepsiburada'ya ama sistemleri aynı değil hızlıal reklam sistemi daha yeni test aşamasında yayınlamayacaktım ben ama hızlıal'a koymuşlar birde istediğiniz bende konuyu açtım hepsi burada dan kat kat daha iyi herkese tavsiye ederim.. en azınden deneyin sizde görün
  • 05-11-2008, 23:04:39
    Wolfenstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    evet yazılar biraz benziyor hepsiburada'ya ama sistemleri aynı değil hızlıal reklam sistemi daha yeni test aşamasında yayınlamayacaktım ben ama hızlıal'a koymuşlar birde istediğiniz bende konuyu açtım hepsi burada dan kat kat daha iyi herkese tavsiye ederim.. en azınden deneyin sizde görün
    Hocam sitene baktım bu reklamlar çok tık alır bende 2 site var 2 side aynı agırlıkta site hepsi buradayı diğer sitemde kullanıyordum bunuda ana sitemde kullanırım reklam ilgi cekici benden 1 tık geldi sana ilgin için teşekkurler reklam super

Hocam basvurduk ne zaman onaylanır?
  • 05-11-2008, 23:06:37
    Konu dışı ama ben hangi reklam şirketinden reklam alsam ilk müşterisi ben oluyorum hepsi buradada öyle oldu sitedem gördügüm reklamlar ilgimi cekiyordu gidip almışımdır inanın bilgisayar dahi aldık arkadaşa senin sitende gördüm dedi baya bu tür yerlerin reklamı ilgi cekiyor hızlı al.com da bir örnegi bence
  • 05-11-2008, 23:06:39
    teşekkür ederim dostum gerçekten ben bile şaşırdım abartısız söylüyorum f5 yaptığımda tık sayılar artıyor hit alan gören tıklıyor sistem gerçekten güzel ben %100 güveniyorum gold kuruluşu.. sormak istediklerinizi konu altından sorabilirsiniz..

evet birde reklam seçenekleri de çok iyi renkleridi dahi ayarlayabiliyorsunuz ve image,flash istediğinizi kullanın
  • 05-11-2008, 23:12:21
    Wolfenstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    teşekkür ederim dostum gerçekten ben bile şaşırdım abartısız söylüyorum f5 yaptığımda tık sayılar artıyor hit alan gören tıklıyor sistem gerçekten güzel ben %100 güveniyorum gold kuruluşu.. sormak istediklerinizi konu altından sorabilirsiniz..

evet birde reklam seçenekleri de çok iyi renkleridi dahi ayarlayabiliyorsunuz ve image,flash istediğinizi kullanın
    Hocam basvurduk ne zaman onaylanır?