• 24-09-2017, 00:53:09

Merhaba, uzun zamandır kendi işimizde kullanıdığımız bot sisteminiz satışa sunmaya karar verdik; Öncelikle şunu belirtmeliyim ki uzun zamandır kullandığımız, tamamen kendi ihtiyacımızdan kaynaklanan ve ortaya çıkan bir projedir.
    Sistemimiz ne işe yarar?
    Bildiğiniz gibi piyasada istediğiniz ya da önceden belirlenmiş sitelerden içerik çeken bazı siteler ve pluginler mevcut (WPRobot vb.), bizde ilk adsense işimize başladığımızda wprobot'u kullanmakla başladık belirlediğimiz kategorilerdeki sitelere içerik çekmek için rss beslemesi olan siteler aramaya başladık.
    Neredeyse her sitenin rss beslemesi vardı içerik konusunda da harika siteler buluyorduk ancak bazı sitelerdeki rssler sadece özet kısmı yer alıyordu bu da bizi aynı kategoride full rss içerik veren başka siteler aramak zorunda bırakıyordu. Bazen bu iş çok uzun süren ve cansıkan bir hal alıyordu.
    Tabi her sitenin de rss beslemesi bulunmuyor bu sitelerde ise tamamen elimiz kolumuz bağlı kalıyordu.
    Her istediğimiz siteden rss'si olsun olmasın içerik çekebilmemiz gerekiyordu. Bunun için oturduk ihtiyacımıza uygun projeyi yazdık ve kullanmaya başladık.
    Botumuzun özellikleri arasın hedef sitenin rss beslemesi olsun olmasın ya da rss içeriği var ama full içerik değil bunların bir önemi yok %90 tüm talep edilen sitelerden makake çekimi yapabiliyor.
    Hedef siteden çekilen içeriği translate edebilme özelliği, örnek hedef site İngilizce bunu Almanca ya da Fransızca ya dönüştürebiliyor. Makale metni sitenize eklendiğinde full translate edilmiş olarak ekleniyor. Eksta bir işlem yapmanıza ya da emek harcamanıza gerek yok,
    Bot'un wordpress sitenize içerik eklemesi için herhangi bir eklentiye ihtiyacınız bulunmamaktadır. Sadece "editor" yetkisine sahip bir wp kullanıcısı oluşturup bize iletmeniz yeterli, Böylece wp sitenize bu işleri yapması için bir veya birden fazla eklenti kurmanıza gerek yok bu da size ekstra tasarruf ve performans sağlamaktadır.
    Eklenen makaleleri "Publish" ya da "Draft" modda ekleme özelliğide bulunmaktadır.
    1- Özel kodlanmış siteleriniz için de hizmetimiz vardır.
    2- Botumuzu önce test edip sonra sipariş veriyorsunuz.
    3- Sistemi Sadece botla içerik çekme olarak düşünmeyin Örnek 40 adet siteniz var ve hergün bu sitelere giriş yapıp makale giriyorsunuz, GETcontentBOT sizi bu dertten kurtarabilir. Tek bir panelden tüm sitelerinize makale girişi yapılmasını sağlayablirisiniz.
    SpinnerCheif üzerinde spin hizmetimiz çok yakında aktif olacaktır.

Hedef sitenin aynı kalması koşuluyla kategorileri arasında aylık 2 adet link değişim hakkınız mevcut bu da seçtiğiniz sitedeki içerikleri çekmesi için 1 ay boyunca yeterli olacaktır. Aylık olarak ta ücretsiz hedef site değişim hakkınız bulunuyor.
    İyi bir sitenin 1 kategorisinde ortalama 200 ile 600 makale bulunuyor. Rakamlar ilk bakışta küçük gibi gelebilir ama inanın yeterli olacaktır. Bizim amacımız sitenizde bir editör çalışıyormuş gibi günlük düzenli makale girişi sağlamakdır.
    Bu açıdan bakarsanız işinize yaradığınız göreceksiniz.

Önemli Not
    1 Hedef kategori Nedir?
    İçerik çekmek istediğiniz hedef sitesinin içerik adresini temsil eder.
    Örnek vermek gerekirse;
    Domain.com/rss buradaki içeriği talep edebilirsiniz bu bir hedef kategoridir ve 1 botu temsil eder.
    İlaveten
    Domain.com/Kategori/Turkiye adresindeki içerikleri de çekmek isterseniz bunun içinde 1 bot almanız gerekir. Her bot site ya da sitelerin 1 adet adresi içindir.
    +5 TL karşılığı bot'a ait hedef kategoriyi değiştirebilirsiniz.
    Para iadesi bulunmamaktadır.
    Demo gönderim için lütfen skype ya da mail adremiz üzerinden bizimle iletişime geçin
    Translate hizmeti yandex translate api üzerinden verilmektedir. Yandex api key/ler müşteriye aittir. 1 api key için günlük 1.000.000 karakter aylık 10.000.000 karakter ücretsizdir.

ÖZEL BOT TALEPLERİNİZ DEĞERLENDİRİLİR.
    SİTEMİZDE ÜZERİNDEN CANLI DESTEK BÖLÜMÜMÜZ AKTİFTİR.
    BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

• 24-09-2017, 01:10:46
    Konuya yazan ilk ben olayım. Hizmet çok güzel ancak sistemi satın alan kişiyi tam manası ile kendinize bağlık bırakmışsınız. Keşke wprobot tarzı bir sistem olsaydı. Zaten sistemi hazır hale getirmişsiniz artık sürümden kazanma vakti. Sınırsız kaynak ekleme süresiz kullanım şeklinde bir paket olsa ve fiyatı wprobot eşiğinde olsa hiç düşünmez alırdım. Ancak bu şekilde oldukça masraflı oluyor kendi sitelerimden birisi için hesapladım da. Hayırlı işleriniz olsun güzel iş çıkarmışsınız.
  • 24-09-2017, 01:12:53
    Üyeliği durduruldu
    Ozelden numarani yollarmisin hocam.
  • 24-09-2017, 01:22:32
    Emphatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuya yazan ilk ben olayım. Hizmet çok güzel ancak sistemi satın alan kişiyi tam manası ile kendinize bağlık bırakmışsınız. Keşke wprobot tarzı bir sistem olsaydı. Zaten sistemi hazır hale getirmişsiniz artık sürümden kazanma vakti. Sınırsız kaynak ekleme süresiz kullanım şeklinde bir paket olsa ve fiyatı wprobot eşiğinde olsa hiç düşünmez alırdım. Ancak bu şekilde oldukça masraflı oluyor kendi sitelerimden birisi için hesapladım da. Hayırlı işleriniz olsun güzel iş çıkarmışsınız.
    ilk mesaj sizden olduğu için size özel indirim sağlayabiliriz.
  • 24-09-2017, 01:26:26
    obisis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ilk mesaj sizden olduğu için size özel indirim sağlayabiliriz.
    Teşekkür ediyorum ilginiz için skype ekliyorum. Hem fiyat konuşuruz hi olmadı fikir alış verişinde bulunuruz. Hayırlı işler diliyorum sizlere.
  • 24-09-2017, 01:38:32
    Fiyatı yüksek hocam , ayrıca söylenildiği gibi sınırsız özellikler için de bir paketiniz olmalı.
  • 24-09-2017, 02:02:03
    Olcay Bey ile detaylıca görüştük. Kendisi çok anlayışlı, yardım sever ve ticaret erbabı birisi. İnşaallah istediğimiz özelliklerle beraber botu kullanmaya başlamayı ümit ediyoruz. Son durumdan yine konu altından konuyu takip edenleri bilgilendireceğim. Hayırlı işler
  • 24-09-2017, 04:06:06
    Mesajım bulunsun inceleceğim.
  • 25-09-2017, 21:53:58
    İlk test edip satın alanda benim sanırım Adsense odaklı sitelerim var hergün saatlerce uğraşıyordum, uğraşıyordum diyorum çünkü o geçmişte kaldı şimdi sadece kontrol ediyorum çok kısa sürede günlük içerik ekleme işlemlerim bitiyor büyük kolaylık ve büyük avantaj, Almayı düşünen arkadaşlar için de şunu belirteyim gerçekten rss ve feed linklerine gerek yok belirlediğim sitelerin içerik adresini veriyorum işlem tamam, translate edilmiş halde geliyor. Adaşım olan Olcay hocam'a da ayrıca teşekkür ederim çok ilgilendi her soruma net yanıtlar aldım. Yakında bir çok özelliklerin de ekleneceğini ben duyurmuş olayım. Zaman için de kullanım deneyimlerimi paylaşacağım.