• 13-05-2008, 13:36:10
    Demo: YemekMerkezi.com |

-Php+Mysql+Ajax
    -Tarif Detayındaki Tarife Ait Resimleri Google'dan çekiyor.
    -Okuma sayılarına göre beğenilenleri sıralıyor.

Ücret:100YTL
    Not: İsteyene 4357 adet yemek tarifiyle verebilirim ancak tariflerin alındığı siteden izin vb alınmamıştır.
  • 13-05-2008, 13:41:16
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    böyle birşeyi geçen bir arkadaşım arıyordu ama projeden vaz geçti. Hayırlı satışlar hoş duruyor script, guzel bi temayla harika işler cıkartır
  • 13-05-2008, 21:46:01
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    keşke resimleride çekseymişin, tariflerdeki resimlere tıklayınca orjinal siteden açılıyo
    bilgileri çaldın hadi gene neyse, ama adamın bwsini neden yiyon
    resimleride çekerim diosan, pazarlık yapalım
  • 13-05-2008, 21:50:58
    ürgüp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    keşke resimleride çekseymişin, tariflerdeki resimlere tıklayınca orjinal siteden açılıyo
    sanırım üzerine tıkladığın resimleri google dan çekiyor. yoksa normal yemek ikonları sanırım kendi hostunda gene gerekli bilgiyi arkadaş verecektir.
  • 13-05-2008, 21:56:16
    ürgüp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dostum düşüncelerin için sağol ama yanlış anlamışsın ne yazıkki, tarif detaylarındaki fotoğrafları yemeğin adına göre google resim arama bölümünden arayıp gösteriyor, biraz bakarsan hertarifte başka yerden fotoğrafı gösterdiğini görebilirsin, tariflere gelince tarifleri başka bir siteden aldığımı söylemiştim, aldığım sitede topu topu 800-900 tarifin fotoğrafı mevcut onlarıda çektim zaten ancak 4de birinde fotoğraf olmadan pek bi anlamı olmazdı bende googledan yararlandım ve gördüğüm kadarıyla tariflerin %70-80inde doğru fotoğraflar gösteriyor, bence bu daha sağlıklı...

Arama sonuçlarında ve listelemedeki fotoğraflarsa 20 fotoğraf arasında rastgele gösteriliyor.
  • 22-05-2008, 17:02:32
    Konu günceldir arkadaşlar
  • 23-05-2008, 09:19:22
    Dostum bu scripti turizm içerik sitesine çevirebilrsen helalinden 100 kaat veririm.

sermen08 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Demo: YemekMerkezi.com |
    -Php+Mysql+Ajax
    -Tarif Detayındaki Tarife Ait Resimleri Google'dan çekiyor.
    -Okuma sayılarına göre beğenilenleri sıralıyor.
    Ücret:100YTL
    Not: İsteyene 4357 adet yemek tarifiyle verebilirim ancak tariflerin alındığı siteden izin vb alınmamıştır.
  • 23-05-2008, 10:55:19
    Bilmem, olabilir belki. msnden görüşelim istersen;

sermen08{@}hotmail.com

mentesa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dostum bu scripti turizm içerik sitesine çevirebilrsen helalinden 100 kaat veririm.
  • 24-12-2008, 09:30:35
    demoyu göremiyorum pm ile görüşelim.1 aydır yemek scirpti arıyorum bi çuval külçe altını daha kolay bulurum ama yemek scripti bulamıyorum