Merhaba, uygulamalarınız veya kişisel kullanımlarınız için twitter bot hesap satışına başladım.
Özellikler :
- Profil resimli
- tweetli
- Ad soyadlı
- Mail onaylı
Satın aldığınızda elinizde ne olacak ?
- Hesapların kullanıcı adları, şifreleri ve mailleri
- 1 Adet uygulamanıza kayıt
Fiyatlandırma :
api kayıt + hesaplar + mail bilgileri
isim + bio + lokasyon + resim girilmiş ve 2 tweet atmış 1k hesap 125 TL
1 hesap yalnızca 1 kişiye satılıyor, yani hesapların tamamı size ait oluyor. Hesapları teslim ederken şifre vs. tüm bilgilerle size veriyorum, bu işlemden sonra hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum
Değişik senaryolarda hesaplar oluşturabilirim. ( Sadece galatasaraylı erkek istiyorum, sadece fenerbahçeli kız istiyorum gibi )
Kaç k almak istediğinizi ve senaryonuzu iletirseniz size dönüş yaparım
----------------------
hesaplar kapanmaz gibi saçma bir garanti sunmuyorum, kullanım şeklinize & apiyi oluşturduğunuz hesabın geçmişine vs. vs. bir çok tahmin edilebilecek veya edilemeyecek etkenden dolayı hesaplar suspend yiyebilir.
trend topic vs. çalışmalar yapan arkadaşlar için uygundur
riskli bir yatırımdır, işlemler piyasaya düşmüş dandik hesap açma programları kullanılmadan yapılır.
ilk alışverişte itrader sayısı ne olursa olsun ödemeyi iş öncesinde alıyorum
şimdiden bol kazançlar
Satış: Twitter TÜRK BOT HESAPLAR + UYGULAMA KAYIT
79
●9.624
- 22-11-2013, 21:05:38Üyeliği durdurulduDetayları alayım, Türk mü olucaklar cinsiyet önemli mi ?Worlaut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tweet atmış olacaklar mı, takipçileri olacak mı ?
Resim bio girilmiş olacak mı vs. vs. - 22-11-2013, 21:22:24Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Batuhan bana 10k fiyatını yollar mısın mesajla?
Full profiller olacak. Resimli, biografili, bi kaç tane tweet'i ve takipçi olan..
Cinsiyet önemli değil ama Türk isimler olacak.
Uygulamaya girilecek şekilde istiyorum. - 22-11-2013, 21:34:26türk olmaları yeterli.tweet vs önemli değilBTHN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle