• 09-10-2007, 00:56:40
    Kasti yapmıs olmasalar bile cok daha dikkatli olmalılar dalga gecilecek bir konu değil orda sehit olanlar insan!!!
  • 09-10-2007, 00:57:40
    Yorum yapmıyorum..
    TV kanalları bile cafcaflı görüntülerini sansürlerken.. Utana sıkıla, yüzlerinde en acı ifadelerle izleyicinin karşısına çıkarken.. En azından millete saygı gösterirlerken.. Günce binlerce kişinin girip gezdiği böyle büyük ve isim yapmış bir sitede bunları görmek gerçekten çok AYIP!!!!
  • 09-10-2007, 01:08:51
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    düpedüz şerefsizlik olmuş
  • 09-10-2007, 01:21:00
    Arkadaşlar kasti yapıp yapmamak önemli değil, orda VATAN ımız için canını feda etmiş insanların cenaze görüntüleriyle çıplak bayan görüntülerini aynı kareye sokmanın karşısında verilebilecek hiçbir cevap yok....

Bİz bugün varsak ve hergece yastıga başımızı koyup rahatça uyuyabiliyorsak bu onların sayesindedir ve onlar bunu haketmedi...
  • 09-10-2007, 01:27:02
    Merhaba,
    Mynet'in yaptıgına kızanlar dün Şehitlerimizin ruhunu teslim ettigi saatlerde hepinizin bildigi bir TV kanalı DÖNSÖZ oynatmıyormuydu? Aynı Televizyonu Sabah açtım acikitasyon yapıyor. Biz bir olmayı unutmuşuz biz saygıyı unutmuşuz. Kaçımız o gece clubberlere gitmedi? Kaçımız bir dua okudu ? Kaçımız şen şakrak gülmeyi o gün için terketip yas tuttu? Dilimiz güzel söylüyor birde yüregimizle yaptıklarımızla desteklesek o zaman eskisi gibi Türk insanı kimligine sahip olacagız. Git gide kendimizden uzaklaşıyoruz istenilende bu galiba..
  • 09-10-2007, 01:32:31
    Axi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bugun tv de belgesel gibi gosterdiler burdaki şehitlerimizi nasıl duygulandım bu kadar duygu hic beni almamıştı ... şunu goruncede gercekten cok üzüldüm ... o şehitler bizim için canlarını feda etti bukadar saygı
    Tv.de anlatırlarken gözlerimden yaş gelmişti benim. Hele ana babalarının durumlarını gösterince dayanamadım bi tuhaf oldum. Şu mübarek günde azalmasını beklerken durum iyice çığırından çıktı.

Daha kaç tane gül kararacak...
  • 09-10-2007, 01:34:23
    sunucuoptimizasyon.com
    odin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,
    Mynet'in yaptıgına kızanlar dün Şehitlerimizin ruhunu teslim ettigi saatlerde hepinizin bildigi bir TV kanalı DÖNSÖZ oynatmıyormuydu? Aynı Televizyonu Sabah açtım acikitasyon yapıyor. Biz bir olmayı unutmuşuz biz saygıyı unutmuşuz. Kaçımız o gece clubberlere gitmedi? Kaçımız bir dua okudu ? Kaçımız şen şakrak gülmeyi o gün için terketip yas tuttu? Dilimiz güzel söylüyor birde yüregimizle yaptıklarımızla desteklesek o zaman eskisi gibi Türk insanı kimligine sahip olacagız. Git gide kendimizden uzaklaşıyoruz istenilende bu galiba..
    haklısın dostum 1-2 gün sonra herşey yolundaymış gibi davranılmaya devam edilecek
  • 09-10-2007, 02:02:11
    odin e katılıyorum lafla peynir gemisi yürümez. İlk önce kendimizi düzeltelim. Orda ençok bakılan resimlerin bu tarz resimler olmasıda bizim ayıbımız. Tv kanallarında ki televole vari şeyleri izlemekte ve daha nicesi. Bu konuyu 196 kişi okumuş acaba kaç kişi mynet rahatsız olduğuna dair mail attı?

1 veya 2 umarım daha fazladır.
  • 09-10-2007, 02:12:41
    Üyeliği durduruldu
    cakirx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    odin e katılıyorum lafla peynir gemisi yürümez. İlk önce kendimizi düzeltelim. Orda ençok bakılan resimlerin bu tarz resimler olmasıda bizim ayıbımız. Tv kanallarında ki televole vari şeyleri izlemekte ve daha nicesi. Bu konuyu 196 kişi okumuş acaba kaç kişi mynet rahatsız olduğuna dair mail attı?
    1 veya 2 umarım daha fazladır.

ben onlara 3 gün önce attım bu wordpress işinden dolayı cevap hala gelmedi bilemiyorum artık şimdi bir tane daha mail atıp sinirlerimi bozmaya değmez dostum..
    Onlaar her hususta bildiklerini okuyorlar.. Neyse iyi forumlar..