• 07-09-2007, 18:32:38
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    konu iptal blog sitesi yazdirilmaktan vazgeçtim
  • 07-09-2007, 19:00:12
    BlogHoster - PHP Blog Hosting Script blogcu.com scripti 250 dolar bunu editlettirirseniz hoş olur... Ortalama 1 milyara hazaır hale getirirsin Ama önemli olan masrafı? Blogcu.com aylık masrafı 10 milyara yakındır? Bence başka bir düşünce bul derim?
  • 07-09-2007, 19:29:04
    Misafir
    Forumdan bartuc nickli arkadaşa ulaş...Bildiğim kadarıyla cihan o istediklerini yazabilir...
  • 07-09-2007, 20:01:02
    firatabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    BlogHoster - PHP Blog Hosting Script blogcu.com scripti 250 dolar bunu editlettirirseniz hoş olur... Ortalama 1 milyara hazaır hale getirirsin Ama önemli olan masrafı? Blogcu.com aylık masrafı 10 milyara yakındır? Bence başka bir düşünce bul derim?

sana düşüncelerini soran olmadi sadece yapabiliyorsan eger gerekli pm atarsiniz olur biter.
  • 07-09-2007, 20:13:48
    Arkadaş biraz agrasif sanırım. Verdiğim fiyat teklifine saçma sapan bir yanıt verip dalga geçti. Pek bir şey söyleyemeyeceğim.
  • 07-09-2007, 20:23:05
    trickster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş biraz agrasif sanırım. Verdiğim fiyat teklifine saçma sapan bir yanıt verip dalga geçti. Pek bir şey söyleyemeyeceğim.

abicim bu konuma yazma pm yeterince bilgi verdiniz yeterlidir. 15 bin $ maytap geçiyorsunuz heralde devamli görüyorum 15 20 30 $ bin dolarlarda uçuyorsunuz referans bilgisi yok yapmiş oldugunuz işler yok kabul edilmedigi zaman'da gidin ware<lere vb. demesinide biliyorsun, bunları söylemek yok işine geldigi gibi hareket etmek dogru degildir.
  • 07-09-2007, 20:37:33
    t34h3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

abicim bu konuma yazma pm yeterince bilgi verdiniz yeterlidir. 15 bin $ maytap geçiyorsunuz heralde devamli görüyorum 15 20 30 $ bin dolarlarda uçuyorsunuz referans bilgisi yok yapmiş oldugunuz işler yok kabul edilmedigi zaman'da gidin ware<lere vb. demesinide biliyorsun, bunları söylemek yok işine geldigi gibi hareket etmek dogru degildir.

Eğer p.m. i okuduysanız ben orda size refernas verdim farketiyseniz... Web sitemizide gösterdik referanslarımız mevcut ve büyük projeler.
  • 07-09-2007, 20:41:38
    Misafir
    t34h3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

firatabiyede çok agresif bir cevap vermişsin.Adam öneri vermiş ne var yani.

Pm de 15 bin dolar demiş adam.Diyebilir.Hayatınızda kaç kez bir şirkete yazılım yazdırdınız ?Herkesin çalışma şekli yaptığı iş ve yaptığı işin kalitesi farklıdır.Kimisi 1 ytl alır kimisi 10 bin dolar.
  • 07-09-2007, 20:41:44
    iyi güzelde 15 bin $ bir blog sitesi için cok uygun degil bize tşk ederim ilgilendigin için