Ama Normal Bir Vatandaş İçin Bırak Soru değiştirmeyi bırak kılını bile kıpırdatmazlar
Öss de yanlış soru tespit ettim
44
●3.407
- 18-06-2007, 01:03:17Ünlü Bir Profesör Olsan oK Kabulumdür
Ama Normal Bir Vatandaş İçin Bırak Soru değiştirmeyi bırak kılını bile kıpırdatmazlar
- 18-06-2007, 04:16:32Üyeliği durdurulduSoyle bakalim olaya; diyelim ki alfabede 29 harf var diyoruz. Bu elimizdeki dogru. Bir de soyle diyoruz. a, b, c, ç, d ve e harfleri alfabede bulunan harflerdir.
Bir de ****** arkadasimiz gibi bakalim; 5 elemanli bir kumemiz var. 3 elemanini alip onlari tanitarak 5 elemani anlatmaya calisiyoruz.
****** hakli olabilir, osym ise "sadece demiyorum ki ben sen anlamio musun?" gibi bi hede eder, tum bulanikliklari kaldirir (?) ortadan. Bu da onu hakli konuma sokar.
Sorular yanlis mi dogru mu diye sormak yerine bu sinav dogru mu diye sormak en mantiklisi bence. Hatta bana gore bu sinav sinava giren kisilere hakaretten oteye gitmeyen, kamusal bir guruhun pis pis siritarak "biz insanlari sinavla, atlari toynaklarina bakarak seciyoruz sonra da hepsini yaristiriyoruz" diyebilecegi bir gunluk olusum. En azindan ben girdigimde kendimi o gozlukleri takmis at gibi hissetmistim, baslamadan once de kisnedim hatta. Sonra saha kalkip dokturdum sinavda beni yarisa sokanlara hakaret etmek isteyerekten o ayri.
Not: Oh be doktum icimi, keske hukuk cizgim olmasa da bir de sallayiversem. Gerci sarkisi bile var dillere destan. Bknz. osym karnin acikmis - 21-06-2007, 21:42:13Üyeliği durdurulduYa Cem Uzana oy verin össyi kaldırsın

Sonra böyle topicler açılmaz bir daha
- 21-06-2007, 23:07:20B) ---- ünlü kişilerin yaşamlarını, yaptıklarını, yaşa-dıkları döneme katkılarını anlatan yazı ve kitap-lara denir. (biyografi)
burda ünlü kişiler vurgulanmamıştırki sadece ahmetin mehmetin ünkü kişilerin
çorabı yırtık hayri amcanın
abdo arabacı'nın da gelebilrdi o cümleye bunu insan diliyle değil scriptin diliyle çözelim
<?
$biyografi = array("unluler","corapi yirtiklar","saxokopatlar","yere tukurenler","bos kaleye gol atamayanlar"); # biyografisi yazilabilecek kisiler
$kim = "bakkal amca,unluler,phpciler,rubyciler";
$x = explode(",",$kim);
for($i=0;$i<=count($x);$i++)
{
$kimbu=$x[$i];
if(in_array("$kimbu",$biyografi)) # ..ların biyografisi yazılır
{
echo $kimbu."nun biyografisi yazılır\n";
}
else { echo $kimbu."'da kimmiş de gitsin biyografi tomografi yok ona\n"; }
}
?>