Türkiyeye Premium hayırlı olsun
92
●10.179
- 15-06-2007, 14:50:37Türkiye için Premium servisinin devreye girmesi çok güzel olmuş. Bu sayede, başarılı sitelerin banlanma riski düşecek, reklam yerleşimi ve optimizasyon konusundaki resmi ve profesyonel destek ile gelirleri artacaktır. Açıkcası Google bu konuda Türkiye piyasasına adım atmakta geç kaldı diye düşünüyorum. Adsense kullanımı bu kadar yaygınken, daha önce bu adım atılmalıydı.
Merak ettiğim bir konu var. Bir sitenin Adsense'de premium olup olmadığını nasıl anlayabiliyoruz? Örneğin yukarıda Askybaby.com adresi verilmiş. Neye dayanarak bu sitenin premium olduğuna kanaat getirdiniz? Benim de aklımda birkaç tane yüksek hitli Türkçe site var. Onların Adsense'de Premium olup olmadıklarını nasıl anlayabilirim? Mümkün müdür böyle birşey?
Saygılarımla.
Kerem - 15-06-2007, 14:52:17Üyeliği durdurulduoda var tabi pardonMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-06-2007, 14:59:34Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.askbaby de ben reklamları bulamadım. örnek siteler varmı bakabileceğimiz?
- 15-06-2007, 15:03:58Evet, inanmadım mesela buna.****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakkında hayırlısı olsun ******, demek sonunda sen bile pes ettin. Zor zanaat bu Adsense. MFA ile bir yere kadar gidiyor, bir yerden sonra site işlemeyince Adsense de patlıyor doğal olarak. Yanlış anlaşılmasın, ben genel manada görüşlerimi belirtiyorum, bireysel olarak "sen böyleydin, böyle yaptın" vs. demiyorum. Aman yanlış anlama olmasın.