• 04-05-2007, 08:12:30
    Üyeliği durduruldu
    leet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sen önce konuları tam okuyup, sonra yorum yapmasını öğren. Öğren ki böyle komik durumlara düşme.
    Sendenmi öğrencem ? Öğretsene ?
  • 04-05-2007, 10:46:05
    Üyeliği durduruldu
    şansınız zorlama bence
  • 04-05-2007, 12:36:38
    Üyeliği durduruldu
    Sync Master adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sendenmi öğrencem ? Öğretsene ?
    Komik insan lakin (: 20 yaşına gelip hala okuma öğrenemediysen, benim yapabileceğim birşey yok malesef. Bu gibi vakalarda bilim çaresiz kalıyor.
  • 04-05-2007, 14:06:48
    Üyeliği durduruldu
    Komik insan lakin (: 20 yaşına gelip hala okuma öğrenemediysen, benim yapabileceğim birşey yok malesef. Bu gibi vakalarda bilim çaresiz kalıyor.
    Kimse senin yaşınla seni kıyaslamasını istemiyorsan.Sende kimsenin yaşıyla eğitimini kıyaslayamazsın..Örnektir: O adam dese senin deden 80 yaşına gelmiş daha okumayı bilmiyor veyahut yazmayı sen ne diyeceksin..

Komik insan lakin (: 80 yaşına gelip hala okuma öğrenemediysen, benim yapabileceğim birşey yok malesef. Bu gibi vakalarda bilim çaresiz kalıyor.
    diyeceksin..Komik olma..Modluk sana dokunulmamazlık veyahut + bişey yapmaz..
    Benim eskiden mod diye bildiğim adamlar maxi geyik yapmaz iş yaparlardı.(burda bazı modlar tarafından silinen üyeler ile bir webmaster forumu daha acılır be ayıp)
  • 04-05-2007, 15:26:55
    Üyeliği durduruldu
    orumcek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kimse senin yaşınla seni kıyaslamasını istemiyorsan.Sende kimsenin yaşıyla eğitimini kıyaslayamazsın..Örnektir: O adam dese senin deden 80 yaşına gelmiş daha okumayı bilmiyor veyahut yazmayı sen ne diyeceksin..

diyeceksin..Komik olma..Modluk sana dokunulmamazlık veyahut + bişey yapmaz..
    Benim eskiden mod diye bildiğim adamlar maxi geyik yapmaz iş yaparlardı.(burda bazı modlar tarafından silinen üyeler ile bir webmaster forumu daha acılır be ayıp)
    Dokunulmazlık? Ne alaka ki şimdi? Ben zamanında sırf bir kurala uymadım diye radmin'e gidip beni banla, kurallar herkes içindir diye bas bas bağıran bir modum. Sen ne hakla benim görevimi kişisel kullanmakta olduğuma dair bir ithamda bulunuyorsun? Sen bana iş yapmıyorsun, paso geyik yapıyorsun mu diyorsun ayrıca?
  • 05-05-2007, 12:44:47
    Üyeliği durduruldu
    Dokunulmazlık? Ne alaka ki şimdi? Ben zamanında sırf bir kurala uymadım diye radmin'e gidip beni banla, kurallar herkes içindir diye bas bas bağıran bir modum. Sen ne hakla benim görevimi kişisel kullanmakta olduğuma dair bir ithamda bulunuyorsun? Sen bana iş yapmıyorsun, paso geyik yapıyorsun mu diyorsun ayrıca?
    Bak ayıp olmuyor mu benle tartışma ortamı yaratıyorsun..Bende rüyamda derim bazen anne beni öldür bende sana bağırıyorum diye neyse benle tartışma tartışmak istemiyorum tipim değilsin..cevap yazmasan sevinirim..
    by mod abi..
  • 05-05-2007, 13:27:32
    Üyeliği durduruldu
    orumcek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bak ayıp olmuyor mu benle tartışma ortamı yaratıyorsun..Bende rüyamda derim bazen anne beni öldür bende sana bağırıyorum diye neyse benle tartışma tartışmak istemiyorum tipim değilsin..cevap yazmasan sevinirim..
    by mod abi..
    Tartışmak istemiyorsan tartışma yaratacak mesajlarını kendine sakla. İthamlarına da dikkat et, normalde seni şu yazdığın "by mod abi" lafı yüzünden banlamam gerek, ama kişisel algınalacağı için bir seferlik es geçiyorum. Seviyeli ol, aramızda samimiyet yok.