• 02-05-2007, 15:40:26
    Paraya ihtiyacım olduğundan 1 ay önce japonya seyahatimde almış olduğum orjinal japon malı sony vaio VGN-TX51B laptopumu satmaktayım.Sony nin bu kodları bölgelere göre adlandırılmaktadır bu ürün avrupada VGN-TX51A diye geçmektedir.
    Ürün 1 aylık ve dünyaca geçerli olan(türkiye de dahil) garantisi devam etmektedir.Sıfırdan hiç bir farkı bulunmamaktadır.Alan arkadaşa bütün orjinal aparatları ile birlikte kutusunda verilecekdir.klavyede backspace nin solunda bir sağında iki adet olmak üzere japonca tuşlar vardır ama Türkçe orjinal vista kurulu olduğu için bir anlama gelmemektedir.Dediğim gibi içinde orjinal vista business ve orjinal office 2007 kuruludur.Sadece bu yazılımların değeri 500 doların üzerindedir.Gelelim laptopun özelliklerine bu kadar açıklama yeter sanırım
    _celeron m 1 ghz(japonyada bu kavram biraz karışık ben anlıyamadım centrıno laptoplardan daha performanslı zaten vista yı çok rahat bişekilde kullanmasından belli oluyo)
    _ 512 mb ddr2 ram
    _ 80 gb Harddisk
    _11.1 inch vaioların en gelişmiş çözünürlüklü ve en ince ekranı
    _ Sadece 1.1 kg ağırlığında
    _ Ve en önemli özelliği olan dünyanın en uzun pil ömrü(En az 6 saat kullanıma bağlı 10 saate kadar gitmektedir.Sony nin sitesinde ortlama 8-10 saat arası denmektedir ayrıca)
    _İleri gelişmiş wireless teknolojisi
    _Bluetooth
    _Dvd rom
    Evet arkadaşlar ürünün özellikleri bunlardır seyahat edenlerin vazgeçemeyeceği bu aleti araba alıcağımdan satmak durumundayım.
    Bu ürünün sıfırı 4 - 4.5 milyara satılmaktadır.Lütfen ciddi kişilerin içindeki orjinal yazılımları göz önüne almalarını isterim.Msj atarak bana ulaşabilirsiniz..
  • 02-05-2007, 15:43:16
    Üyeliği durduruldu
    ndiyosun ben sana orjinalini 1.500 den getirtim taaa japonyadan
  • 02-05-2007, 15:59:24
    Üyeliği durduruldu
    yazı bold yazmak yasak değil mi ?
    Alıntı
    ndiyosun ben sana orjinalini 1.500 den getirtim taaa japonyadan
    yaptığın satış baltalama değil mi

resim vb gibi şeyler koyarsak daha iyi olur