• 17-09-2008, 12:23:38
    Bu konuda en çok canı yanan benim aktifbilişimdende aldım hayırlı olsun inş çok güveniyorum çünkü açık ve netler önceden htservers ve hesaplıhosting denemiştim fos çıktı siteler 1 gün var 3 gün yok bence uptime oranları önemli isterse sınırsız disk versinler neye yarar uptime uptime uptime diyorum
  • 17-09-2008, 20:47:07
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Cmsturkiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu konuda en çok canı yanan benim aktifbilişimdende aldım hayırlı olsun inş çok güveniyorum çünkü açık ve netler önceden htservers ve hesaplıhosting denemiştim fos çıktı siteler 1 gün var 3 gün yok bence uptime oranları önemli isterse sınırsız disk versinler neye yarar uptime uptime uptime diyorum
    Htservers ile bende çalışıyorum yaklaşık 1 aydır. Siteler bu 1 ayda en fazla 20 dakika kapanmıştır. Gerçekten çok şaşırdım.
  • 17-09-2008, 21:00:57
    1 gün var 3 gün yok.Benim neden haberim yok ?
    Mübalaaya bakarmısınız ya
  • 18-09-2008, 16:37:04
    Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 gün var 3 gün yok.Benim neden haberim yok ?
    Mübalaaya bakarmısınız ya
    ben sizinle tartışma içine giremem bu konuda abimizin konusuna saygısızlık olur herneyse konu kapansın Allah herşeyi biliyor ve görüyor eğer şuan işleriniz rayına oturduysa vede hizmetinz iyi noktadaysa adınıza sevindim
  • 18-09-2008, 16:54:24
    ben sizinle tartışma içine giremem bu konuda abimizin konusuna saygısızlık olur herneyse konu kapansın Allah herşeyi biliyor ve görüyor eğer şuan işleriniz rayına oturduysa vede hizmetinz iyi noktadaysa adınıza sevindim
    tamam şimdi kim olduğunu anladım.
    sen şu 5 dakika içinde aynı tickettan 15-20 tane açan arkadaşımızdın..

neyse Ali'ye saygısızlık yapmak istemem.Ha varsa problemin arkamızdan değil ararsın yüzümüze söylersin.Allah mutlu mesut etsin seni
  • 09-10-2008, 11:41:10
    tamam şimdi kim olduğunu anladım.
    sen şu 5 dakika içinde aynı tickettan 15-20 tane açan arkadaşımızdın..
    neyse Ali'ye saygısızlık yapmak istemem.Ha varsa problemin arkamızdan değil ararsın yüzümüze söylersin.Allah mutlu mesut etsin seni
    hatırlayamadın ben sana hayatımda bikere ticket açtım ben ticket felan açmam öle sorunum varsa telden hallederim arayıp yüzüne söylememe gerek yok mesajlarımı iyi oku sizler eleştiri almalısınızki düzelesiniz herneyse boşverelim fani şeyler
  • 09-10-2008, 12:29:17
    hatırlayamadın ben sana hayatımda bikere ticket açtım ben ticket felan açmam öle sorunum varsa telden hallederim arayıp yüzüne söylememe gerek yok mesajlarımı iyi oku sizler eleştiri almalısınızki düzelesiniz herneyse boşverelim fani şeyler
    varsa sıkıntın,derdin,problemin,tasan "hosting şikayetleri" kısmına konu aç.

adamın konusunu mahvetme.
  • 13-10-2008, 14:25:45
    Tartışmayın bakayım
  • 03-11-2008, 11:08:41
    varsa sıkıntın,derdin,problemin,tasan "hosting şikayetleri" kısmına konu aç.
    adamın konusunu mahvetme.
    Özür dilerim ali abi konuna biraz saygısızlık olsu Ufuk bey Allah yolunuzu açık etsin bizde kimsenin ekmeğine karışmak yok