neyse bu salak gene bişiler etmiş bozmuss dedi nolur yardım et dedim işim gücüm varr git işine dedim kendi tasarımlarımızla ugrasıyorum ... sen benle neden ilgilenmiyosun dedii sizle tüm ilişkimi bittiririm bundan sora size msnden destek yok cart curt dedi böle sanki msnden cok yardım etmiş gibi bide havalara giriyor konusurkenn her sorunumuzu kendimiz yaptık cok sükür ...
neyse dedi size msnden destek yok telefondan arıcaksınız beni ... size yardım etmicemm kapıcam sitelerinizi falan diiee tehditler savuruyor biz siklemiyoz ... neyse bi kaç gün engelledi sora geldi diorr hadi gel 7 ay beleş kullan gel su işimi hallet dedii gene insafıma bide karıma geldi 7 ay uff dedim
... sora durdu durdu dedi 7 ay reseller beleş olsun 1 yılda ücretsiz radyo vercem dedi ... yaptım gene verdimm ... resellerimizi kullanıyoduk daha 1 ayı doldurdu doldurcakk .. biz beleş haklara güvebniyozz tabi bu sırada radyoyuda açmasını istiyorum ya engelliyor ya kapatıryorr hiç bakmıyor ... bugun gene bi konuştum cevap yazdı dur acacam falan dedii aradan 20 dakka gectii gine se yok aççaktı goya ... dedim açaçksan aç artık 1 ay olduu halen acaan dedim benim ortagıda davet ettim ... dedim hadi aç bak seni bekliyoruz dedim borcunu öde borclusun bize dedim hemen msn den konusmadan cıktıı ... ve daha sonrasında msn konusmamızz .... gerisini görünn cok uzun yazdım AMA ADAMLAR DOLANDIRCI 1 ay kullanmadık dolmasına 10gün varr kapadı hesabımızıhızlı yazdım hatalar olabilir :S kusura bakmayın
msn loglarımız ...... bende artık sinirlendim .....
artık diecek bişeyim yok bu adamdan yalancılardan uzak durunuzz....
biz yandık sizz yaklaşmayınn ...