GoogleWebmaster.Org Açıldı !!!
74
●3.725
- 25-03-2008, 21:30:13çekin bıçakları silahları bakalım kimin horozu ötüyor burdaalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ah radmin bak olmayınca çöküyorlar buraya 
bu radmin in mematisi abdülheyi yok mu yahu adamlar mafya yuvasına cevirecekler burayı
alp inndir e ne olmuş o kurulduğunda eminim ki sen counter yada quick oynuyordun
gamerbug.net mi bilmiyorum ama hitin 23 Mar, Sun 1672bu mu büyüklüğün alp kendini düşürme be istersen büyüğü gösterirler sana sonra kendini zor toparlarsın.. - 25-03-2008, 21:30:16tartişmaya gerek yok konunun cevabını vermişler arkadaşlar ***** template ler hakkında ben sıze bır cevap yazayım..
***** template leri wareze düşürenlerin bu template leri yapanların oldugunu bılıyormusunuz .....Adamlar bu yolla kendı reklamlarını bınlerce sitede yayınlamıs oluyorlar 10 bın template var sa bunların gunu gecenı veya yenı cıkanından bı kac tanesını koyuyorlar bu şekilde müşteri çekıyorlar..
***** template yoktur .....WArezi ni yaratan yapımcısıdır..
Kanmayın bu işlelere - 25-03-2008, 21:31:51Eposta Aktivasyonu GerekmekteOoo işte bu lafı bekliyordum.alp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte artık sabırım kalmadı arkadaşlar.
Blogspot ? sen çok küçümsedin
blogspot gibi bir site aç herkes blog açsın oke ama açmayı öğrenince.Blogspotu küçümseme
Ben Doganca Blog'u işlerim olmadığında yazmak için açtım.Bizim çok sitemiz var koçum.
Ben çocuklar gibi çalıntı yapmam
İlk önce hayat dersleri öğren gel bana laf yetiştir. Doganca Blog ' u küçükseyebilirsin ama emin ol ben çalıntı ile iş yapmam blogum büyüsün diye saçma sapan şeyler yazmam yararlı bilgi verici şeyler yazarım.
Sen git biraz renk kodlarını öğren
alp vBulletin bilgin nedir ? vBulletin uzmanımısın ? WebMastermısın ? Tasarımcımısın ? ayıptır ya bilgin nedirki sen konuşuyon böyle.
"Sen yeni doğduğunda , ben WebMaster olmuştum "
Arkadaşlar şu söze çok inanırım belki böyle söz yok ama söyliyeyim yine.
"İlk önce kendine bak sonra başkalarına laf yetiştir."
Not : alp burası r10.Net burada laf yetiştirme kimseye sen kaybedersin. - 25-03-2008, 21:33:01tüm sitelerinizi, kazançlarınızı gösteren bir ss'i ve istediğiniz miktarı sunucu parasıyla beraber pm atın, eğer kazançlarınızla doğru orantılı bir fiyat verirseniz alacağım.alp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek küçük bir örnek ayrıca blogspot'a, seo yarışması birincisi bir blogspot.
ah radmin bak olmayınca çöküyorlar buraya
blogspot gibi bir site aç herkes blog açsın oke ama açmayı öğrenince.Blogspotu küçümseme