• 10-03-2008, 23:56:07
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaslar internetde gezerken bedava host yeren bi yazi gordum ve baktim denedim calisiyor sizinle paylasmak istedim..
    Bedava Web Hosting, Ücretsiz Web Hosting
    Bedava Web Hosting Özellikleri
    250 MB of Disk Alanı
    100 GB Bandwidth!
    Kendi Alan Adınızı Kullanabilme İmkanı (domaniniz.com)
    cPanel Destekli Hosting
    Most advanced hosting control panel is ready for you. cPanel has features like: Webmail, File Manger, Backups, Password Protect Directories, Subdomains, Redirects, phpMyAdmin and much more... see demo
    Sayısız domain barındırabilme imkanı!
    500 den fazla web sitesi şablonu
    Ücretsiz POP3 Email Box Erişimi
    Webmail erişimi
    FTP ve Web tabanlı Dosya Erişimi
    Kısıtlamasız PHP with MySQL desteği
    ... ve cPanel destekli birçok özellik, DEMO yönetim paneline bakabilirsiniz.
    Üye Olmak İçin Tıklayınız.
    Kücük Bir Hatirlatma kayit olmak icin verdigim link benim kendi affiliates kodumun uzerinden yapilmaktadir isteyen düzde girebilir umarim herkesin isine yarar arkadaslar simdiden tsk ederim herkese...
  • 11-03-2008, 00:00:00
    Konu daha önce verildi ve ben kullandım.
    Host çok yavaş açıyor ve sık sık kapanıyor.
    tavsiye etmem.
  • 11-03-2008, 00:02:09
    Üyeliği durduruldu
    daha önce rastlamamistim burda belkim isine yarayan arkadaslarimiz olabilir. nekadar saglam okadarını bilemiyorum arkadaslar denemede fayda var derim.
  • 11-03-2008, 00:10:33
    Sohbetoyun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    daha önce rastlamamistim burda belkim isine yarayan arkadaslarimiz olabilir. nekadar saglam okadarını bilemiyorum arkadaslar denemede fayda var derim.
    boşta domaini olupta hostu olmayanlara, link değişimi için uygun bir site olabilir
  • 11-03-2008, 00:16:37
    Misafir
    Off sırf referans için bir konu 5000 kere açılıyor
  • 11-03-2008, 00:22:10
    Misafir
    Arkadaş gordugum şeyi paylaşmak istedim demiş ve -repime karşılık vermiş.Tesekkur ediyorum ve daha iyi yalanlar bulmasını istiyorum
  • 11-03-2008, 00:24:17
    Burada büyük bir güvenlik açığı var, önermem.
  • 11-03-2008, 00:24:24
    bikere deniyim dedim burnumdan geldi... FTP bağlanmıyo diyemi ağlarsın, siteler açılmıyo diyemi yakınırsın, mysql veritabanı yükleyeceğim diyemi kıvranırsın, kısa zamanda stress ve akabinde doğabilecek hastalıklara yalanmamak için tavsiye etmem.