• 09-03-2008, 16:55:14

arkadaslar oncelıkle bakın ısrarla soluyorum...! iş olsun dıye ne SİZ yorulun nede bızı yorun okumadan yorum yazmayın ..!!

evet host arıyorum.. oncelıkle aradıgım hostu soyleyım

resellerde olabılır farketmez yanı sonucta tek site barınıcak buyuk bir site ..

istegımı soylıyım

1 gb alan yeterli

100 gb aylık trafık ıstyorum

ucret belırtın..

onuda gectim gelelım en önemlı konuya bakın arkadaslar ısım vermek ıstemıyorum ama ısım yapmıs en buyuk yerlerle calıstım, sunucu com tr sadecealan aktifbilisim ama heryerde aynı sorunla karsılastım,

rakıplerımız cok oldugundan ddos saldırısına ugruyoruz..

bu dos ataklarda sıtenın kapanmaması gerekıyor, sıte suspendlenmıcek ve asla kapalı kalmıcak cunku cok fazla uye kaybettik, yani ddos'a care bulunamadı dıye bılıyorum sımdıye kadarkı server sahııpllerı dc sahıplerı dahı bulamadı ama [highlight]ben bılıyorum asla yemez bızde[/HIGHLIGHT] diyen şahır yada firma varsa teklıf versın sıteyı tasıyalım..

3gun deneme suresi verılıcek.. cunku hep aynı sorunlar eger barındırabılen fırma olursa sureklı calısılcak..

dedıgım gıbı herkez yazmasın eger bızde asla ddos yemez sorun olmaz sıte kapanmaz etkı yapmaz dıyen varsa konu altına belırtsın ve dırek

fıyat yada adres yazmasın okumadan

OKUYUN SONUNA KADAR SONRA ACIKLAMA ILE TEKLIF VERIN .. GEREK DUYULURSA ONLINE GORUSME ICIN EKLENIRSINIZ VE DEDIGIM GIBI UZUN SURE CALISILCAK GUVENENLER BILGISI OLANLAR YAZSIN ..

TSK EDERIM
  • 09-03-2008, 19:30:55
    Üyeliği durduruldu
    Size önerim; Yabancı bir firmadan almanızdır.Ddos işlemez..
  • 09-03-2008, 19:33:07
    resellerzoom.com 10$ aylık reseller ile 30k hiti kapanmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • 09-03-2008, 20:54:20
    iBiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Size önerim; Yabancı bir firmadan almanızdır.Ddos işlemez..

Hadi ya ibil neresiymiş burası
  • 09-03-2008, 21:05:31
    Üyeliği durduruldu
    pm gönderdim
  • 09-03-2008, 23:08:14
    The_Ptah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hadi ya ibil neresiymiş burası
    yabancı firmaların donanımı ve altyapısı türkiyedekilere oranla kat kat iyi
  • 09-03-2008, 23:50:10
    gameforevertr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yabancı firmaların donanımı ve altyapısı türkiyedekilere oranla kat kat iyi
    Aynen adamlar ne sistem yapmışsa artık, yedirsin botneti erkek olan