Amatorler Girmesin, Guvenen Hostcu Baksın,
41
●3.684
- 09-03-2008, 16:55:14
arkadaslar oncelıkle bakın ısrarla soluyorum...! iş olsun dıye ne SİZ yorulun nede bızı yorun okumadan yorum yazmayın ..!!
evet host arıyorum.. oncelıkle aradıgım hostu soyleyım
resellerde olabılır farketmez yanı sonucta tek site barınıcak buyuk bir site ..
istegımı soylıyım
1 gb alan yeterli
100 gb aylık trafık ıstyorum
ucret belırtın..
onuda gectim gelelım en önemlı konuya bakın arkadaslar ısım vermek ıstemıyorum ama ısım yapmıs en buyuk yerlerle calıstım, sunucu com tr sadecealan aktifbilisim ama heryerde aynı sorunla karsılastım,
rakıplerımız cok oldugundan ddos saldırısına ugruyoruz..
bu dos ataklarda sıtenın kapanmaması gerekıyor, sıte suspendlenmıcek ve asla kapalı kalmıcak cunku cok fazla uye kaybettik, yani ddos'a care bulunamadı dıye bılıyorum sımdıye kadarkı server sahııpllerı dc sahıplerı dahı bulamadı ama [highlight]ben bılıyorum asla yemez bızde[/HIGHLIGHT] diyen şahır yada firma varsa teklıf versın sıteyı tasıyalım..
3gun deneme suresi verılıcek.. cunku hep aynı sorunlar eger barındırabılen fırma olursa sureklı calısılcak..
dedıgım gıbı herkez yazmasın eger bızde asla ddos yemez sorun olmaz sıte kapanmaz etkı yapmaz dıyen varsa konu altına belırtsın ve dırek
fıyat yada adres yazmasın okumadan
OKUYUN SONUNA KADAR SONRA ACIKLAMA ILE TEKLIF VERIN .. GEREK DUYULURSA ONLINE GORUSME ICIN EKLENIRSINIZ VE DEDIGIM GIBI UZUN SURE CALISILCAK GUVENENLER BILGISI OLANLAR YAZSIN ..
TSK EDERIM - 09-03-2008, 20:54:20
- 09-03-2008, 22:32:52Üyeliği durdurulduWeb Hosting by DreamHost Web Hosting: Web Sites, Domain Registration, WordPress, Ruby on Rails, all on Debian Linux!The_Ptah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reseller Hosting with Failover - Cheap and Affordable Reseller Web Hosting from Reseller Zoom
Complete Web Solutions: domains, hosting, site builders and SSL.
Hadi kapatın buraları.
- 09-03-2008, 23:08:14yabancı firmaların donanımı ve altyapısı türkiyedekilere oranla kat kat iyiThe_Ptah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-03-2008, 23:50:10Aynen adamlar ne sistem yapmışsa artık, yedirsin botneti erkek olangameforevertr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle