Dual Core İşlemci
� 20 GB HDD
� 512 MB RAM
� 2 ADET IP
� Plesk (Ücretsiz)
� Reboot ve Yönetim Paneli
SUNUCU | Kiralık Sunucu, Barındırma Colocation, VPS, Ana Sayfa
Arkadaslar Ben Bu adresten Bu sunucuyu Almak İstiyorum.
Ve Ben Bu Adresle Hiç Ticaret Yapmadım.Arkadaşlar Ve Sizlerin O üstün Bilgilerinden Faydalanmak İstedim.Bu Sunuzu Almanya Ve Amerika Olmak Üzere İki Lokasyonludur.Sizce Alsam Hangisini Tercih Etmeliyim.
Veya Hiçmi Almamalıyım.Alırsam Hız Nasıl Olur.BW.Sınırsız Olarak Vermektedirler.
Ama Sadece Amerika Olan Sınırsız.
Arkadaşlar Bana Bir Akıl Verirseniz Çok Sevinirim.
Siz SUNUCU | Kiralık Sunucu, Barındırma Colocation, VPS, Ana Sayfa'yi Nasıl Bilirsiniz....
Sunucu.Com.TR'yi Nasıl Bilirsiniz...
44
●5.636
- 09-02-2008, 15:37:13lamer hack gruplarına host verip yardım yataklık eden bir hostçu
- 09-02-2008, 16:44:41MisafirBilgim yok ama bu kelime yetmez mi? hack sitesi barındıran firmayla çalışmak??Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-02-2008, 21:07:35Hocam Olumlu Cevap İçin Teşekkür Ederim.
Şimdi Ben Lokasyon Olarak Almanya Ve ABD Arasında kaldım.ABD'de sınırsız trafik veriyorlar.Almanyada İse 250Gb Trafik veriyorlar.Ama İkiside Aynı Fiyata Sizce Hangisini Tercih Etmeliyim.Hocam ABDyle Almanyanın Ne Farkı Vardır.Yardımcı Olabilirmisiniz.Hocam Bide Turkiyeyle Farkı Nedir.Bana Biraz Ayrıntılı Bir Bilgi Verirmisiniz.
Şimdiden Tesekkürler Hocam. - 09-02-2008, 21:12:56SANAL SUNUCU .net || Türkiye Lokasyonlu Sanal Sunucu (VPS) Hizmeti! den paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
- 09-02-2008, 21:20:52SUNUCU.COM.TR sorulmuş. Siz kendi firmanızı sunuyorsunuz. Oda güzel tabi.trickster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bende SUNUCU.COM.TR ile çalışıyorum. TR lokasyonları yaklaşık bir haftadır dc değişmeleri yapıyorlar. O durumdan biraz hizmet aksaklıkları oluştu doğal olarak.
Şuan ben ABD/Linux kullanıyorum. Memnunum gayet güzel destek veriyorlar.
Şuan bir çok kişi eskiye bakarak yorum yapıyor fakat eskisi gibi değiller bunuda belirtmek isterim.
Zamanında dakikhost yüzünden batmıştım.
Şuan eskiye nazaran süper diyebilirim.
İyi çalışmalar, kolay gelsin. - 09-02-2008, 21:34:27Alcaksanız almanya lokasyonlu sunucuyu tercih edin turkiye lokasyonlı birazdaha dierlerine göre hız konusunda önde olur ancakinfazci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuana kadar tr lokasyanlı sunucularda sık sık kesintiler yaşadım.(firmayla ilgili deil genel olarak)