turkticaretmi isimtescilmi yoksa başka bi firmamı?
30
●1.725
- 29-01-2008, 04:18:03arkadaslar domainlerimi türkiyede bi şirkete tasımayı dusunuyorum hepsı yurtdısında. yalnız tam karar verememekle bırlıkte 2 isim arasında kaldım. isimtescil ve turkticaret. yalnız turkticarette dns lerı yonlendırırken + para ıstendıgı gibisinden bişeyler söyledıler. aranızda muhakkak bu sırketler ıle calısanlar vardır. veya onerebılıcegınız buyuk bi şirket varmı. domaınlerı tasıdıktan sonra özellıkle dns yonlendırmede en ufak sorun cıkarmayacak 24 saat onlıne destek verebılıcek ıvır zıvır seylere para ıstemeyecek ve domaınlerı tekrar tasımak ıstersem sorun cıkarmayacak. görüşlerınızı beklıyorum
- 29-01-2008, 04:19:45Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ns yönlendirmelerini anında yapıyor isimtescil bence ..
- 29-01-2008, 04:20:53Çoğu domainim isimtescilde. DNS yönlendirme süresi pek belli olmuyor. 6-7 saatte yönlendirdiği de oldu, 5 dk da yönlendirdiği de oldu. Bir de pek güvenilir olmadığı lafları dönüyor. (Ne kadar doğru bilemiyorum)
Türktacaretten tamamen uzak dur
elini verirsin kolunu alamazsın 
En iyisi ihs derim
- 29-01-2008, 04:20:54bende tüm domainlerimi isimtescile taşıdım. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım açıkçası. Açtığım ticketlarada çok geçmeden cevap geliyo.
Turkticaretle hiç çalışmadım ama gördüğüm kadarıyla çok fazla paracı bi firma. Fakat dediğim gibi çalışmadığım için bişey söyleyemeyeceğim.
ihs ile çalıştım, herkes öneriyo fakat ben ısınamamıştım bi türlü, ordaki domainlerimide isimtescile almıştım
- 29-01-2008, 04:26:23Türk Ticaret ns değişikliğinde tescil ücretine yakın bir ücret talep ediyor. Yeni müşterilerimizden biri geçenlerde ns değişikliği yerine 30 domaini transfer etmeye karar verdi. Henüz birkaç ay evvel 30 domain+host hizmeti almış, host hiametinden memnun kalmayınca bizi bulmuş. Şimdi bu domainleri transfer edecek kadar bezmiş diyebilirim.
Türk Ticaret ve İsim Tescil, alanadı konusunda büyük firmalardan ikisi...tabii ne kadar büyürseniz şikayet eden kişi sayısı o kadar artıyor. Türk Ticaretle hiç çalışmadık, çalışanları görüyoruz ve İsim Tescilden yeteri kadar ağzımız yandı.
İkisini de önermiyorum. - 29-01-2008, 04:28:56Üyeliği durdurulduAmma ve lakin destegi garanti ve güvenilir bence. TurkTicaret derim 4 yildir calisirm bu firmayla, biraz paraci ama saglam şaşma derim.
elini verirsin kolunu alamazsın