• 04-01-2008, 14:36:07
    Üyeliği durduruldu
    kenantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konu neden maxigeyiq te?
    Benim için anca geyik olurda ondan, hem sanane?
  • 04-01-2008, 14:50:50
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    size bişey söyleyeyim mi?

Hiç emekten falan bahsetmeyin.
    Linkleri göstertmeyip üye yapmaya çalışan kişiler tamamen çıkar amaçlı bunu yapıyorlar. Mert olun itiraf edin. Sonuçta siz o emek dediğiniz şeyi paylaşıma sunmak için foruma koyuyorsunuz. Tabii ki ziyaretçiler de faydalanabilmeli. Ziyaretçiyi neden sömürücü olarak görüyorsunuz? anlamış değilim. O da sizin adsense reklamlarınıza tıklayabilir. O da hitinizi arttırıyor sonuçta.

Bazıları da çıkıp "en azından emek sarfedilen şeyi forum üyelerine vermeyi mantıklı görüyoruz" cinsinden yorumlar yapmış. Peki sormak lazım o arkadaşlara. O ziyaretçinin neyi değişiyor ki? 20sn'de üye olduktan sonra o emek sarfedilen şeye erişime hak kazanabiliyor? Adam üye oluyor ve bir daha da gelmiyor senin sitene. Kısacası üye olmuş oluyor ama önceki halinden (ziyaretçi halinden) farklı değil!

Uyanık forum yönetici arkadaşları kırdıysam affola ama kusura bakmayın acı da olsa komik duruma düşüyorsunuz ki bu konunun maxigeyiq'e açılması da bundan olsa gerek. Siz en iyi hizmeti verin yeterki, zaten sizden memnun olanlar aramak istediklerini sizde arayacaklardır.

Bugün "forum" yazıldığında forumex.net çıkıyorsa, onun bu durumu iddia ediyorum ki ziyaretçilere olan saygısındandır. Linkleri kapatmakla yükselemezsiniz.
  • 04-01-2008, 14:51:22
    Loft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sorunun ne? Emek harcıyor olabilirler ama altındaki amacı merak ediyorum ben. Üye olursun linke tıklar gidersin. Kime ne fayfası var bunun? Anlık bi üye. Sadece link için gelen bir üye. Tabi bunu anlayamaman normaldir. İlla çıkar bi yerde. Anlıyorum senide
    Senin hiçbir forumu eleştirmeye hakkın yok.

Site sahibi nasıl isterse o şekilde bir uygulama yapar. Isterse üye alımı bile yapmaz, o zaman bu forumlar neden üye alımı yapmıyor mu diyeceksin ?

Bunun tartışıp uzatacak bişeyi yok.
  • 04-01-2008, 14:52:43
    Üyeliği durduruldu
    245k hiti var tamam ama 1 milyon üyesi var. neyse konuyu saptırmayalım herkes forum açsın kopyala yapıştır yapsın birde utanmadan üye bekleyin. yahu geçin bu işleri ben googlede arama yapınca cacheden bakıyorum üyelik istiyosa hiç girmiyorum bile.. orjinal içeriğiniz olursa ziyaretçi havada üye olur zaten. amacınız hedef kitle olsun boş beleş misafirlerle veritabanınızı şişirmeyin.
    iki nokta üstüste
  • 04-01-2008, 14:53:06
    Üyeliği durduruldu
    Cappystarj0e adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    size bişey söyleyeyim mi?

Hiç emekten falan bahsetmeyin.
    Linkleri göstertmeyip üye yapmaya çalışan kişiler tamamen çıkar amaçlı bunu yapıyorlar. Mert olun itiraf edin. Sonuçta siz o emek dediğiniz şeyi paylaşıma sunmak için foruma koyuyorsunuz. Tabii ki ziyaretçiler de faydalanabilmeli. Ziyaretçiyi neden sömürücü olarak görüyorsunuz? anlamış değilim. O da sizin adsense reklamlarınıza tıklayabilir. O da hitinizi arttırıyor sonuçta.

Bazıları da çıkıp "en azından emek sarfedilen şeyi forum üyelerine vermeyi mantıklı görüyoruz" cinsinden yorumlar yapmış. Peki sormak lazım o arkadaşlara. O ziyaretçinin neyi değişiyor ki? 20sn'de üye olduktan sonra o emek sarfedilen şeye erişime hak kazanabiliyor? Adam üye oluyor ve bir daha da gelmiyor senin sitene. Kısacası üye olmuş oluyor ama önceki halinden (ziyaretçi halinden) farklı değil!

Uyanık forum yönetici arkadaşları kırdıysam affola ama kusura bakmayın acı da olsa komik duruma düşüyorsunuz ki bu konunun maxigeyiq'e açılması da bundan olsa gerek. Siz en iyi hizmeti verin yeterki, zaten sizden memnun olanlar aramak istediklerini sizde arayacaklardır.

Bugün "forum" yazıldığında forumex.net çıkıyorsa, onun bu durumu iddia ediyorum ki ziyaretçilere olan saygısındandır. Linkleri kapatmakla yükselemezsiniz.
    +1 mevzu budur
  • 04-01-2008, 14:53:33
    sunucuoptimizasyon.com
    google yakında forum filtresi çıkarıp genel forumları dibe indirince o zaman devrim olur
  • 04-01-2008, 14:54:26
    Üyeliği durduruldu
    TrueLove adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Senin hiçbir forumu eleştirmeye hakkın yok.

Site sahibi nasıl isterse o şekilde bir uygulama yapar. Isterse üye alımı bile yapmaz, o zaman bu forumlar neden üye alımı yapmıyor mu diyeceksin ?

Bunun tartışıp uzatacak bişeyi yok.
    Dostum kim ne yaparsa yapsın. Konu bundan dolayı geyiq'e açtım. Sorun değildir benim için ama anlamadığım bi olay. uzun uzun yazdıgım anlamıyorum çünkü şundan dolayıdır diye. Kimseye gidipte niye gizledin linkini dediğimiz yok. Kasmayın.
  • 04-01-2008, 15:00:57
    Üyeliği durduruldu
    işin özü; forumda olsa normal sitede olsa kimse amme hizmeti yapmıyor. kimisi para kazanmak ister, kimisi üye çekmek ister,kimisi sadece arkadaşlarıyla takılmak ister, kimiside sadece sitem olsun diye açar.

İşin özü bu siteler şahıslara bağlıdır, ister sayfayı reklamla kaplar, ister hiç reklam koymaz, isterse üye almaz isterse linkleri gizler.

Bu 3. şahısları gram ilgilendirmediği gibi, eleştirme hakkıda vermez. Adam nasıl işine geliyorsa öyle kullanır. Demekki link gizlemek maddi yada manevi yönden adamların işine geliyorki gizliyor. Müdehale etmeye çalışmak çok mantıksız.

Herkesin ziyaretçisi kendine, 1 milyon üye varmışta 250.000 kişi giriyormuş v.s. v.s.

Sen daha iyisini yaparsın, linkleri gizlemeyip reklam koymassın herkes senin sitene gelir olur biter. (konuşması kadar kolaysa)
  • 04-01-2008, 15:04:48
    Üyeliği durduruldu
    sakladığın içerik seninse bize laf düşmez zaten ama onun bunun emeğini yayınlayıp link gizlenirse biz burda geyiğinide yaparız.. R10'da yayınladığım makaleleri googlede arattığımda birsürü forumda çıkıyor birde gizleme yapmışlar yok bu mesajı okumak için mesaj yazın vs. tamamen çöp site bunlar..