• 30-12-2007, 00:16:33
    @TurkoLoco bende buraya yazılsın ki bilmeyenlerde öğrenir dedim. kusura bakma benim konuşma stilim böyledir.maksat tartışma olsun veya şahsi bir problemlerden dolayı yazmadım. neyse uzatmayalım
  • 30-12-2007, 00:16:36
    Üyeliği durduruldu
    ****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayır bu forum dil bilgisi forumu değil.Kimseye dil bilgisi konusunda konu altında bilgilendirme yada ayar verme çabasına giremezsiniz.

Forumda dilbilgisi ile alakalı bir kural yok.

Böyle bir kural olmamasının sebebinide bu konuda görüyoruz.

Konu dağılıyor
    anlatabiliyormuyum ? yoksa devam edelimmi.?
    Bunu bastada soyledim

Alıntı
    ozel mesajla bildirebilirdin, konuyla alakasiz cunku yazdigin sey. Bide bidakine yok soyle yazilir boyle yazilir deme bana, "Turk'un T'sini ufak yazmisin, buyuk yazarmisiniz bidakine" desen cok daha iyi olur, yoksa bu tur gereksiz tartismalara yol acabiliyor.
    konu dagiliyor, maxi geyik olsun olmasin, ve arkadasin dedigi gibi dil bilgisi forumu degil burasi

Alıntı
    bende buraya yazılsın ki bilmeyenlerde öğrenir dedim. kusura bakma benim konuşma stilim böyledir.maksat tartışma olsun veya şahsi bir problemlerden dolayı yazmadım. neyse uzatmayalım

Benim senlede sahsi bir sorunum yok, bu forumda kimseyle yok, sadece gereksiz tartismalarin acilmasina gerek yok, okadar
  • 30-12-2007, 00:22:10
    Alıntı
    Benim senlede sahsi bir sorunum yok, bu forumda kimseyle yok, sadece gereksiz tartismalarin acilmasina gerek yok, okadar
    sen kim oluyorsunda emir veriyosun.
  • 30-12-2007, 00:24:35
    Üyeliği durduruldu
    Jonturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sen kim oluyorsunda emir veriyosun.
    ne emiri? nerde emir vermisim goster bakalim
  • 30-12-2007, 00:26:17
    Üyeliği durduruldu
    Sakin olalım beyler
  • 30-12-2007, 00:26:36
    Alıntı
    emir değil de ne ya racon mu kesiyorsun.uzamasın dedikçe uzatıyorsun. birde bana diyorsun tatlı bir dil ile anlatabilirsin diye
  • 30-12-2007, 00:28:27
    Üyeliği durduruldu
    Jonturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    emir değil de ne ya racon mu kesiyorsun.uzamasın dedikçe uzatıyorsun. birde bana diyorsun tatlı bir dil ile anlatabilirsin diye
    bana tavir yapmayin ozaman, tavir yapana tavir yaparim... adama adam gibi konusurum, adam ol adam gibi konusurum senle.

geyik olsun diye burda bir konu aciyorum, yok soyle yok boyle deniliyorsa bana, susup duracagimi sanma
  • 30-12-2007, 00:35:09
    ****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    türkçede maksi diye bir kelime yok aklınca adama ayar verdiğini zannediyorsun.
    bırakın birbirinize ayar verme yarışını.
    neymiş başlıkta t yi küçük yazmış aman ne büyük bir sorun.Ona bakarsan turkler olamaz u değil ü olacak o vs.
    Labiducan, insanlara ayar verme uyarılarını yaparken aslında kendinin içten içe ayar verdiğinin umarım farkındasındır.

Arkadaşlar resmin fotomontaj olduğunu filan düşünmüyorum, eğer fotomontaj ise de çok başarılı yapılmış
  • 30-12-2007, 00:58:15
    Kurumsal PLUS
    ya tebrikler. geyik konusunu bile tartışmaya çevirdiniz. böyle devam edin bakalım.