Ancak turkler yapar derler ya, boylesini ilk defa goruyorum.
26
●621
- 30-12-2007, 00:16:36Üyeliği durdurulduBunu bastada soyledim****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu dagiliyor, maxi geyik olsun olmasin, ve arkadasin dedigi gibi dil bilgisi forumu degil burasiAlıntı
Alıntı
Benim senlede sahsi bir sorunum yok, bu forumda kimseyle yok, sadece gereksiz tartismalarin acilmasina gerek yok, okadar - 30-12-2007, 00:24:35Üyeliği durduruldune emiri? nerde emir vermisim goster bakalimJonturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-12-2007, 00:28:27Üyeliği durduruldubana tavir yapmayin ozaman, tavir yapana tavir yaparim... adama adam gibi konusurum, adam ol adam gibi konusurum senle.Jonturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geyik olsun diye burda bir konu aciyorum, yok soyle yok boyle deniliyorsa bana, susup duracagimi sanma - 30-12-2007, 00:35:09Labiducan, insanlara ayar verme uyarılarını yaparken aslında kendinin içten içe ayar verdiğinin umarım farkındasındır.****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar resmin fotomontaj olduğunu filan düşünmüyorum, eğer fotomontaj ise de çok başarılı yapılmış