• 23-01-2026, 10:43:55
    2 ay önce 2 proje başlattım, içerikler hiç bir şekilde index almıyor sadece anasayfa ve sayfalar index aldı kaldılar öyle ama her gün düzenli içerik giriliyor. Webmaster tools'tan dizine ekleme yaptığım an URL 20 dakika sonra indexleniyor. Aynı problemi yaşayan 2 sitem var ikiside cloudflare'de cloudflare'de olmayanlarda bu problemi yaşamadım hostingerde barınıyorum.

Cloudflare'den süphelendiğim için sitenin birinden çektim nsleri test edicem ama bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. İndexing api'de kullanmıyorum ilk defa başıma böyle bir şey geldi her gün oturup elimle URL ekleyemem ki onunda bir sınırı var sanırım. Daha önce bunu deneyimleyen bir hocamız oldu mu acaba sebebiyet veren şey ne olabilir diye araştırma yapıyorum.
  • 23-01-2026, 10:45:17
    takip
  • 23-01-2026, 10:49:22
    takip izninizle
  • 23-01-2026, 10:54:59
    Bence sorun “indexlenmiyor”dan çok Google’ın doğal keşfinde geri plana atması gibi duruyor çünkü URL Denetleme’den gönderince 20 dk’da index alması, sayfanın teknik olarak engelli olmadığını gösteriyor. Aynı anda 2 sitede ve ikisi de Cloudflare’deyse ben ilk şüpheliyi Cloudflare tarafına yazarım: WAF / Bot Fight Mode / challenge / rate limit gibi ayarlar Googlebot’u bazen zorlayabiliyor ve bu da otomatik crawl’ı düşürüyor.
  • 23-01-2026, 10:56:25
    Son yazılarınız ana sayfada görünür bir sistem varsa ana urlyi günlük indexe yollamak belki çözüm olabilir
  • 23-01-2026, 11:53:55
    Benimde öyle, cf yok, manuel indeks ile 20 dkda indeksleniyor, ama manuel yollamazsam asla indeks almıyor. Keşfedildi dizine eklenmiş değil yazıyor
  • 28-01-2026, 12:51:25
    Konu güncellemesi : cloudflare kaldırıp normal nameserverleri kullanınca siteler index almaya başladı. Cloudflare'de ekstra hiç bir ayar yapmamıştım buna sebebiyet verecek bir değişiklik falan, garip o yüzden.
  • 29-01-2026, 23:45:54
    Cloudflare kaldırınca ben de de aynı şekilde tüm yazdığım scriptler ve wordpress tabanlı yabancı dil sitelerim takır takır index almaya başladı. bence kullanılan cloudflare hesabıyla alakalı olabilir ya da düzgün dns yapılandırması vs... Cloudflare'in robots.txt dosyasını zaten search console hatalı olarak algılıyor.bu tarz sorun yaşayanlar cloudflarei bence de bi kaldırıp test etsin.
  • 01-02-2026, 01:27:53
    Aynı sorunu yasiyorum.
    Cloudflareyi iptal ettim, sonuç değişirse buradan guncelleyecegim yorumumu.