İnsan Kulu Her gördüğü iyi şeyi kendinde hak görüyor ne yazık ki,
Parası olan istediğini yapar; olaya şu taraftan da bakın;
Belki de Şuan sizin kıskandığınız hayatları yaşayanların dedeleri birikim yaparken Sizin dedenizin birikim yapmadan yaşadığı hayatı kıskanıyorlardı.
Başkasının Mal Mülk hesabını yapacağınıza Kendi Yeterliliklerinizi arttırmaya çalışın...
Şuan Dededen Babadan kalma 3-4 Dairem olsa Keşke diyorsunuz belki fakat bunlara sahip olunca dededen babadan 30-40 dairesi kalanların hayatını kıskanmaya devam edeceksiniz.
Başkasını İş edinmeyin, Sizi yavaşlatır...
Rızk Allahtandır unutmayın!
Baba parası yiyen erkekleri görünce kazandığınız para sizi mutlu ediyormu?
27
●1.810
- 26-02-2025, 15:43:03Bu kiskancliktir.
Sana babadan para kalsaydi yemeyecek miydin?
Baba parasi cok kucumseniyor, o adam belki o parayi yapmak icin cok calisti veya unique birfikir bulup az calisip para yapti. E simdi ogluna para birakmasi oglunun sucumu.
Asagilik kompleksidir bu.
Pisikolojik bir sorundur.
Bu arada para herseyden onemli degildir.
Sen onlar kadar zengin olamayabilirsin ama yine iyi bir hayat yasiyor olabilirsin.
Sunlarda var adam parasi vardir sagligi yoktur, senin paran azdir sagliklisindir buda senin sansindir.
Seninde elin ayagin beynin var, kendini gelistir iyi bir fikir bul 3 senede koseyi donersin yeterki yeterli zekan olsun
O babasinin yaptigini belki cok kisa bir surede yapabilirsin.
Bence o cocuklar en iyisini yapiyor, bu ulkede kisacik bir omurde adam elinde imkan varsa neden harcamasin neden eglenmesin... - 26-02-2025, 15:44:16Başkasının hayatlarıyla ilgilenenler için söylenen tek bir söz vardır. "Hayatsız"
Başkası ne kazanmış ne yapmış umrumda olmaz. - 26-02-2025, 16:54:00son yıllarda ülke her anlamda düşüşe geçti ekonomik ve sosyolojik bir yıkım !
bazı kesimler (!) hariç insanlar mutsuz...
kimileri çarkını döndürüyor, parayı vuranları söylemiyorum bile
bize kalan nedir ?
şükret, hamdet, karışma, kıskanma (!)
söylenecek çok şey varken SUSMAK - 26-02-2025, 17:25:51Aynen öyle, aynen öyle. Arkadaş sanki eşitimiz, ikizimiz de bizleri ilgilendiriyor, banane elalemin parasından, n'aptığından, bak geç ya da bakmadan geç, kafana göre. Hocam insan her şey den evvel kendine bakmalı, hayat senin, bir başkasının hayatına bakarak yol almak dip mantıksızlık ve de absürt bir yaklaşımdır. O kadın ya da erkeğin başarısı seni asla ama katiyen etkilemeyecek, kendisi çalışır, yapar, eder, şanslıdır falan filan. Sal gitsin, her şey den evvel kendimize bakalım, başkalarını da pas geçelim. Gereksiz bir durum, ama var ya ne gereksiz....dudbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-02-2025, 04:05:08Açık konuşmak gerekirse fazlasıyla yiyorum ama kendimde çalışıyorum, yemek deyince aklınıza direk har vurup harman savurmak gelmesin eldeki maddi geliri etkili kullanmak çok önemli yatırım yaparak pasif gelir kaynakları üretiyorum ve bunuda fazlasıyla başardım. Eğer ülkede çok büyük bir problem olmazsa veya bana birşey olmazsa ömrümün sonuna kadar çalışmasamda olabiliyor. Hayatta anlık zevkleri bir kenara bırakıp yarınıda düşünmek gerekiyor ve ben bunu yapmaya çalışıyorum.
Allah iyi insanlara bolluğu bereketi maddiyatı nasip etsin. - 27-02-2025, 09:26:44Açıkçası baba parasıyla geçinen grubunda değilim. Bu durum beni hiç ilgilendirmiyor. Milletin ne kazandığıyla çok ilgilenmiyorum.
Ben de çocuklarım baba parası yesin diye çalışıyorum açıkçası akıllı bireyler yetiştirmek uğraşıyorum.
3 yaşındaki çocuğuma harçlık veriyorum ve parayı harcamasını öğretiyorum. Bu harçlığın içinde arkadaşlarıyla aldıklarını paylaşım miktarıda oluyor.
Parayı hunharca değil akıllıca kullanmayı bilen baba paralı çocukları bu mirası bence devam ettirmeliler.
Emek verilerek kazanılıyor arkadaşlar bu kadar çok düşman olmayın baba paralı insanlara
O babasinin yaptigini belki cok kisa bir surede yapabilirsin.