• 23-01-2025, 21:28:20
    merhabalar ilk terkedildiğiniz zaman ne hissettiniz? süreç nasıl geçti?

bugün 5 aylık ilişkimi karşı taraf bitirdi kendisine çokta güzel hediye almıştım veremeden ayrıldı. Bu süreçte ne yaparsam hatırlamam kendisini?
  • 23-01-2025, 21:30:49
    7 yıllık ilişkim 7.günün ayrılığında sevgili yaptı fazla şaapmayın 5 ay ne ki yeni insanlar tanı ilişki veya arkadaş fark etmez tabii duygusal boşluktasın diye her gördüğün kıza da bir şeyler hissetme
  • 23-01-2025, 21:31:37
    buraxklc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    merhabalar ilk terkedildiğiniz zaman ne hissettiniz? süreç nasıl geçti?

bugün 5 aylık ilişkimi karşı taraf bitirdi kendisine çokta güzel hediye almıştım veremeden ayrıldı. Bu süreçte ne yaparsam hatırlamam kendisini?
    Zaman her şeyin ilacıdır, yeni hobiler edinin, farklı işlerle meşgul olun.
    Aldanan olduk, aldatanlardan olmadık vesselam.
  • 23-01-2025, 21:31:45
    sosyalteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    7 yıllık ilişkim 7.günün ayrılığında sevgili yaptı fazla şaapmayın 5 ay ne ki yeni insanlar tanı ilişki veya arkadaş fark etmez tabii duygusal boşluktasın diye her gördüğün kıza da bir şeyler hissetme
    tabi bendde biliyorum zamanın az olduğunu fakat cok bağlanmıştım yapacak bişey yok. Ailem beni öyle yetiştirmedi allaha şükür
  • 23-01-2025, 21:34:37
    Hocam bu konuda gamsız olmak insana çok iyi geliyor 4 yıllık ilişkim bittiğinde girip hiçbirşey olmamış gibi oyun oynadım
    Bazıları bunu değer vermemişsin olarak yorumladı ancak konu tamamen kendinizi her zaman önplanda tutmanız.
    İkili ilişkilerde her zaman duygu olarak bencil olmanızı öneririm YTD
  • 23-01-2025, 21:35:41
    3 Senelik ilişkim bitti türlü betalıklar yaptım gururumu yerler altına aldırdım.
    Ne kadar takma geçer üzülür dense de öyle olmuyor ancak bir erkek olarak olarak daima aktif olarak üretmeye geliştirmeye devam etmeliyiz en sonunda zaten kadın o pişmanlığı yaşayarak geri dönmek istiyor.
  • 23-01-2025, 21:37:13
    nazimduran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bu konuda gamsız olmak insana çok iyi geliyor 4 yıllık ilişkim bittiğinde girip hiçbirşey olmamış gibi oyun oynadım
    Bazıları bunu değer vermemişsin olarak yorumladı ancak konu tamamen kendinizi her zaman önplanda tutmanız.
    İkili ilişkilerde her zaman duygu olarak bencil olmanızı öneririm YTD
    rafygraph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3 Senelik ilişkim bitti türlü betalıklar yaptım gururumu yerler altına aldırdım.
    Ne kadar takma geçer üzülür dense de öyle olmuyor ancak bir erkek olarak olarak daima aktif olarak üretmeye geliştirmeye devam etmeliyiz en sonunda zaten kadın o pişmanlığı yaşayarak geri dönmek istiyor.
    bende acayip acemilikler yaptım sürekli ben barıştım haklı olduğum konular dahi olsa. Bende hemen oyuna girrdim
  • 23-01-2025, 21:43:15
    Şu anki nişanlım ilk sevgilimdi ve 8 yıl bitti. Umarım bu konuyu hiç cevaplayamamak ümidi ile
  • 23-01-2025, 21:44:41
    kriptokulu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu anki nişanlım ilk sevgilimdi ve 8 yıl bitti. Umarım bu konuyu hiç cevaplayamamak ümidi ile
    allah uzun sağlıklı ilişki versin abi
    CodeCrafter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Koç büllüğü gibi hissetmiştim sonra en yakın kız arkadaşına çaktım sonra o koç büllüğü gibi hissetti