• 28-11-2024, 08:31:47
    Arkadaşlar iyi sabahlar,

Yaşayan kişilerden ricam bu kişiyi nasıl bulabilirim.

Oturduğum sitede ortak kullanım olanı olan bir park alanı mevcut, 2 gün önce nişanlımın aracını demir dubaların arasında ortak kullanım alanı olan park alanına çektim ve evime gittim, dün aracımın başına gittiğimde sol sileceği kaldırmışlar sağ kapalı halde idi. Yanlış park etsem, engelli alanına girsem, veya bir aracın çıkışına engel olacak şekilde park etsem bir nebze anlayış gösterebilirdim, ancak ortak kullanım alanında bu şekilde bir şey yapılması beynimin nevrini bi hayli döndürdü, üstelik aracın önünde numaram vardı, benim aracıma aynı hareket yapılsa bu kadar deliye dönmezdim nişanlımın aracı olduğu için bu kadar umrumda.

Sitenin WhatsApp grubuna 2 kez üst üste yapan kişinin kim olduğunu bulmak için mesaj attım ama kimse ben yaptım demiyor, kapı kapı gezdim herkese sordum kimse ben yapmadım diyor. Kamera kayıtları o bölgeyi çekmiyor, Birazdan kırtasiyeye gidip aracımın fotoğrafının altına "Bu aracın sileceklerini kaldıran erkek bu numarayı ara" yazan kağıtlar bastırıp sitenin önüne asmayı düşünüyorum, kişiyi tetikleyip kim olduğunu bulmak istiyorum güzel bir dille söylemiyor, ortaya çıkmıyor.

Daha önce böyle bir durum yaşayan arkadaşlar başka nasıl bulabilirim p*çi, canını yakıp silecekleri söküp montelemek istiyorum.
  • 28-11-2024, 08:33:50
    Bence aracınıza silecek kaldıran kişinin size ulaşmasını sağlamak için daha yapıcı bir mesaj bırakın.
    Örneğin: "Aracıma bir müdahale olmuş. Bunu yapan kişiden ricam, bana ulaşarak durumu açıklaması. Tel: XXX"
    Veya sitenin yönetimi ile görüşün Site yönetimine durumu anlatın. Belki geçmişte benzer olaylar yaşanmış ve bu tür davranışları sergileyen bir kişi biliniyor olabilir.
    • EpikSunucum
    EpikSunucum bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 28-11-2024, 08:35:11
    Bu kadar tepki niye. Az sakin. Allahtan zarar vermemişler
  • 28-11-2024, 08:35:33
    Kardeş dünyanın sonu değil ve gereksiz uzatmışsın. Kız arkadaşına sabırlıklar diliyorum.
  • 28-11-2024, 08:38:49
    serhanefe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kardeş dünyanın sonu değil ve gereksiz uzatmışsın. Kız arkadaşına sabırlıklar diliyorum.

Eklemeyi unutmuşum, yanındaki yerler boşken ve bir aynı bölgede bir ton boş park alanı var iken yapılmış bir şeydir bu
  • 28-11-2024, 08:42:43
    Hocam bence cocuklarin yapmis olabilecegini düşünün . Anlattiklariniza gore bir büyüğün yapma olasılığı cok düşük.
  • 28-11-2024, 08:44:00
    Üyeliği durduruldu
    Geçmiş olsun hocam. Allah'a havale et geç. Kavga etsen çıkarıp bıçağı saplasa, silah çıkarıp vursa daha mı mutlu olacaksın? Ya da sinirin o şekilde mi geçecek?
  • 28-11-2024, 08:44:22
    Bütün ümidim gençliktedir
    Konu Türkiye'nin özeti gibi. Herkes patlamaya hazır bomba gibi. Belki bir çocuk kaldırmıştır, belki de şaka yapmak isteyen biri. Sileceği kaldıran kişinin aracın sahibini tanıdığını hiç sanmıyorum. Sanırım 10 sene önce, benim aracımın kaputunun üstüne, çapı 30-40 cm olan 4-5 tane taş bırakılmıştı. Aracımın boyası çizilmiş, kaputta ufak tefek göçük oluşmuş. Normalde bunu yapmaya pek cesaret edemezlerdi. Mahallede beni ve ne iş yaptığımı bildikleri için. Bunu araştırdım ve 85 yaşında bir teyzenin yaptığını öğrendim. Yani çok büyütmeye gerek yok. Sakin olmakta fayda var.
  • 28-11-2024, 08:56:39
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    her an katil olabilecek bir vibe aldım şu mesajlardan, ne gerek var alt tarafı silecek?