• 17-10-2024, 17:28:58
    İŞ ALIMI: AKTİF
    Bulutpark ile Hayalinizdeki Hosting Şirketini Kurun!
    Kampanya 10 kişi ile sınırlıdır. 10 Adet kurulum sonrası yeniden satışa devam edilecektir.
    KALAN: 6

Kendi hosting şirketinizi kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bulutpark, sektördeki deneyimi ve güçlü altyapısıyla, girişimcilerin hayallerini gerçeğe dönüştürmesine yardımcı oluyor. Özel olarak tasarlanmış paketimizle, güçlü sunuculardan kolay yönetim panellerine kadar her şeyi elinizin altında bulacaksınız. İşletmenizi hızlı bir şekilde başlatmak ve büyütmek için ihtiyacınız olan tüm HERŞEY burada!
    Hayalinizdeki hosting işine bir adım daha yaklaşın.

• 17-10-2024, 17:35:09
    Hayırlı işler mesajım bulunsun
  • 17-10-2024, 17:38:22
    sanırım bayilik gibi birşey görünürde biz satıyoruz ama sizden almış oluyorlar bizde arada karı almış oluyoruz hayırlı satışlar bakacağım
  • 17-10-2024, 17:40:45
    obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sanırım bayilik gibi birşey görünürde biz satıyoruz ama sizden almış oluyorlar bizde arada karı almış oluyoruz hayırlı satışlar bakacağım
    Efendim Merhaba,

Tam olarak tüm root yetki sizde olmakta. Kendi altyapınız, kendi paneliniz, kendi domainiz oluyor. %100 kurulum sağlayıp size teslim ediyor ve eğitimide veiyoruz.
  • 17-10-2024, 19:46:08
    Üyeliği durduruldu
    Bulutpark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İŞ ALIMI: AKTİF
    Bulutpark ile Hayalinizdeki Hosting Şirketini Kurun!
    Kampanya 10 kişi ile sınırlıdır. 10 Adet kurulum sonrası yeniden satışa devam edilecektir.
    KALAN: 10

Kendi hosting şirketinizi kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bulutpark, sektördeki deneyimi ve güçlü altyapısıyla, girişimcilerin hayallerini gerçeğe dönüştürmesine yardımcı oluyor. Özel olarak tasarlanmış paketimizle, güçlü sunuculardan kolay yönetim panellerine kadar her şeyi elinizin altında bulacaksınız. İşletmenizi hızlı bir şekilde başlatmak ve büyütmek için ihtiyacınız olan tüm HERŞEY burada!
    Hayalinizdeki hosting işine bir adım daha yaklaşın.

Startup planı için bilgi almak istiyorum.
  • 18-10-2024, 01:14:41
    startup planını alınca direkt satışa başlayabiliyor muyuz?
  • 18-10-2024, 02:33:13
    Umar80 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    startup planını alınca direkt satışa başlayabiliyor muyuz?
    Merhabalar,

Evet efendim. Tüm kurulumlar sağlanıp teslim edilimektedir.
  • 19-10-2024, 14:48:43
    örnek bir site için pm lütfen , demo değilde aktif olan.
  • 19-10-2024, 14:52:41
    buzmavisi26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    örnek bir site için pm lütfen , demo değilde aktif olan.
    PM iletildi