Öncelikle bu kadar rezil iğrenç bir firma görmediğini söylemek istiyorum. Anlat anlat bitmez kısa kesicem. Paypal businessten sterlin olarak payoneerdeki uk hesabıma para gönderildi. Para sözde kişisel bankadan geldi diye reddedildi. 7-10 gün içinde iade olur dendi. BUGÜN itibariyle TAM 25 GÜN oldu!!!! 5 kez destekle iletişime geçtim, her seferinde 1 iş günü bekleyin kesin mail gelcdk falaj dendi, hiçbir zaman gelmedi. Ödeme kanıtı sunun dendi, paypalın bana gönderdiği fatura ve işlem detayları + alıcı adı gönderici adı soyadı xoom transaction id dahil HER ŞEYİ gönderdim, yetersiz dediler. Oysa istedikleri belgeler bunlardı.
Ne yapılmalı? Tutar 800 euro. Şaka gibi 7-10 gün içinde gelir diyolar her destepe geçtiğimde, işlem numarasından işleme bakmıyolar bile ki görsünler 25 gün geçti.
Payoneer tarafından parama el koyuldu. Ne yapabilirim?
10
●512
- 27-08-2024, 13:13:31Eksik sistemden kastınız ne hocamErdewBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaka gibiler gerçekten, 25 gündür salmıyorum peşlerini bakalım attığım dekontu da kabul etmiyolar paypal tarafından gönderildi diyorum, en son paypaldan ss attım ilettiler sözde kesin dönüş olmayacak veya reddedicekler de bakalımmaxmyt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gönderen benim, alan annemin payoneeri. Dispute falan yok yani ortada temiz transferMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 27-08-2024, 13:41:44Üyeliği durdurulduHocam sanırsam payoneer hesabınızdaki gpb hesabı bir önceki paypalınız kitlendiği için yeni paypala ekleyemiyorsunuz bu yüzden 2 gpb verip x zoom üzerinden yollarım dediniz ve ödeme düşmedi aslında düştü payoneer iade uyguladı ama daha önce hesaba x zoom üzerinden çekim yapıtınız iade fln olmamıştı bunun saati var x zoomun eksik sistem hocam bozum sistemi veya bozumlarınızı yaparım bir dahada böyle bir olayınız olmaz paranız 30 günü aşarsa yanar
- 27-08-2024, 14:12:49Hocam alakası yok paypalım hiç kitlenmediErdewBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-08-2024, 14:17:09Üyeliği durdurulduXzoom neden kullandın hesabına çekmek varkenDenokaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
parayı gönderen dispute açtı belki. Payoneere faturanız var ise onu sunarsanız hallolacaktır