• 17-03-2024, 22:57:57
    Trabzonlular kendi stadlarına Fenerbahçeli futbolcular tarafından hapsedildi. Ellerine sağlık canım futbolcularım. Gelene gidene vurmuşlar. Staddaki görevliler dahi Fenerbahçeli futbolculara saldırırken her biri gladyatör gibi hepsini dövmüş. Bunlar şimdi paralarını hak etmiyorlar mı. Gladyatör futbolcularım benim.

https://www.youtube.com/watch?v=B3lsJmwNO40

Videolar gelmeye başladı. En sevdiğim Batshuayi'nin döner tekmesiydi. Ne güzel dövmüşler offf... Bir de sahaya inip de dayak yemek ancak bunlara yakışır. Aşırı gurur duydum ben takımımın futbolcularından.

• 17-03-2024, 22:58:46
    allah çarpsin gülüyorum 2 saattir futbol terörislerini döve döve bi hal etmişler wgrğüşwrgğüwrğüşgüşwğrüşğgwşğürgüşğwrgğü
  • 17-03-2024, 23:00:22
    https://streamable.com/8xba0i
    herhangi bir kavga yok, osayi samuel sahaya giren taraftara yaptığının kötü birşey olduğunu tatlı dil ile anlatıyor. Keşke kaba kuvvet uygulasaydı, fakat kendisi en naif futbolcu.
  • 17-03-2024, 23:12:04
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    komik
  • 17-03-2024, 23:14:44
    hamsi döner.
  • 17-03-2024, 23:16:02
    is_gelistirme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hamsi döner.
    Osayi'nin yumruğunu gördünüz mü hocam, cidden hamsi döner oldu taraftar. Umarım ceza gelmez, adamlar kendilerini koruyorlar.
  • 17-03-2024, 23:20:05
    döner tekme yiyen sanki tribüne geri dönen
    öylesine gaza gelip girmiş saf birine benziyor sanki ya
    saldırmaya gelmemiş gibi
    ama sahaya iniyorsan bir bedeli var tabii
  • 17-03-2024, 23:21:31
    videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    döner tekme yiyen sanki tribüne geri dönen
    öylesine gaza gelip girmiş saf birine benziyor sanki ya
    saldırmaya gelmemiş gibi
    ama sahaya iniyorsan bir bedeli var tabii
    Videonun devamında o saf adam Liva'nın çenesinin altından bir tane sağlam geçiriyor. Bats görüyor zaten Liva'ya doğru koştuğunu da vuruyor. Devamını izleyin hocam. Keşke düşürebilseymiş.

Teke tekte karşısına çıkamayacak Liva'nın anca böyle yapıyor hamsiler. Toplanıyorlar sürü halinde. Bir bir dayak yediler zaten. Anca arkadan saldırırlar Liva'ya yaptıkları gibi.