• 12-06-2023, 17:13:38
    mehmettoprak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hala bu terhaneden devam ediyorsun, başka bir websitesine nasıl kayıt olacağımı R10 yetkilisi veya kuralları mı belirleyecek ? ceza almamak için her türlü kaleye top atmaya çalışıyorsun. Neyse @AprilSoft; 'un kararına göre "bağımız yok" dediği hesapla olan bağlarını da kanıtlayabilirim. Arkadaş farkında değil ama hala @bensuleymancakir adlı telegram adresinden sohbeti temizlememiş, sohbette panelden yaptığı işlemler var.
    Merhabalar @bensuleymancakir adli telegram sahibi çalışanımdı. Yaptığı işlemleri sizler kadar bende biliyorum ve kovuldu.
  • 12-06-2023, 17:17:58
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    webservisleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar @bensuleymancakir adli telegram sahibi çalışanımdı. Yaptığı işlemleri sizler kadar bende biliyorum ve kovuldu.
    Madem biliyordun aldığım hizmetleri neden beni uyarmadın ? ve Süleyman Çakır ve Polat Alemdar'ın benzerliğine bakın çok tuhaf.
  • 12-06-2023, 17:22:18
    Madem biliyordun aldığım hizmetleri neden beni uyarmadın ? ve Süleyman Çakır ve Polat Alemdar'ın benzerliğine bakın çok tuhaf.
    Benim 250-300 adet müşterim var ve ben bunları denetlemek zorunda değilim çünkü yer sağlayıcısıyım. BTK bana kapat dediğinde zaten kapanıyor. İsterse isimler aynı olsun isterse farklı olsun sen telegram üzerinden almıyorsun hizmeti siteye kayıt olduğunda zaten kullanım sözleşmesini okuyor ve onaylıyorsun dikkatli okumanı öneririm. Ve burada sayısız olarak yaptığın suçları bildiriyorsun, yazık sana.
  • 12-06-2023, 17:23:32
    Dediğim gibi hizmet sözleşmesini oku, fikir edinirsin.
  • 12-06-2023, 18:07:06

Bağınız kalmayan birisi niye kullanıcı adını değiştirip mesajları siliyor
  • 12-06-2023, 18:21:03

Bağınız kalmayan birisi niye kullanıcı adını değiştirip mesajları siliyor
    Burada hem suçlusun kardeşim, hemde kendimi savunuyorum rolü kesiliyorsun ne güzel. Sen her illegal işlemi yap, firma ürünlerini kapatınca firma suçlu, orada burada illegal izinli yazdığını atıyorsun burada ama sitede herhangi bir üründe illegal izinli yazmıyor. Benim gördüğüm kadarıyla. Ayriyetten forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum @AprilSoft; bu arkadaş hem suçlu olduğu gibi HIRSIZ
    onun bunun kişisel verilerini kullanarak işlem yapıyor.

Site : webservisleri.com.tr
    Telefon : +90 850 309 5069
    Mail : bilgi@webservisleri.com.tr
  • 12-06-2023, 18:23:31
    webservisleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Burada hem suçlusun kardeşim, hemde kendimi savunuyorum rolü kesiliyorsun ne güzel. Sen her illegal işlemi yap, firma ürünlerini kapatınca firma suçlu, orada burada illegal izinli yazdığını atıyorsun burada ama sitede herhangi bir üründe illegal izinli yazmıyor. Benim gördüğüm kadarıyla. Ayriyetten forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum @AprilSoft; bu arkadaş hem suçlu olduğu gibi HIRSIZ
    onun bunun kişisel verilerini kullanarak işlem yapıyor.

Site : webservisleri.com.tr
    Telefon : +90 850 309 5069
    Mail : bilgi@webservisleri.com.tr

Buna gerçekten gülerim işte bu ne beni ne moderatörü salak yerine koymaktır bu kendin değil herkesi salak yerine koymaktır hala veri diyorsun, sunucunda yapılan mining ve sorgu işlemleri gırladır
    Firmanında ürün kapattığı falan yok, parayı alırken oh mis, ürünleri uzatırken oh mis ama hakkında şikayet konusu açılınca firma ürünleri kapatmış olsun gerçekten çok komik
  • 12-06-2023, 18:24:32
    Ayriyetten 100 kere bildirdim. Siteden ürün alırken kullanım ve hizmet sözleşmesini okudum onaylıyorum yazan tike basıyorsun. Madem illegal izinli diye geldin. İllegal izinli firmada hizmet kullanım sözleşmesini okumayacak kadar aptal mısın?

Burada yok o forum yok bu forum, yok illegal izinli vs. vs. nefesini boşuna yorma. İade geçilmeyecektir.

S U Ç L U S U N

Altına basa basa bir daha yazmamak üzere R10 moderatörleri ve adminlerine bırakıyorum iyi çalışmalar
  • 12-06-2023, 18:26:23
    Buna gerçekten gülerim işte bu ne beni ne moderatörü salak yerine koymaktır bu kendin değil herkesi salak yerine koymaktır hala veri diyorsun, sunucunda yapılan mining ve sorgu işlemleri gırladır
    Firmanında ürün kapattığı falan yok, parayı alırken oh mis, ürünleri uzatırken oh mis ama hakkında şikayet konusu açılınca firma ürünleri kapatmış olsun gerçekten çok komik
    Bak kardeşim kullanım sözleşmesi okurdun. Onların hepsi tek tek avukata yazdırıldı. Her detayına kadar oradan bilgi edinebilirsin. Bundan sonraki süreç adminlere aittir.
    Ayriyetten güzel kardeşim 5651 Sayılı Resmi Gazeteyi de detaylı bir şekilde okursan. Yer sağlayıcının haklarından biraz bilgi edinebilirsin. Ben senin içeride yaptığın işlemi denetlemek zorunda değilim ama işin ucu bana dokunuyorsa sana da dokunur.