• 09-06-2023, 12:19:57
    backlinkmatik.com
    selamlar

demo olarak kullanacagım, o nedenle zararına satanlardan hazır kurulu site alacağım.

lütfen logosu, seosu, içeriği teması şu kadar harcadım vs. ile mesaj atmayınız, dediğim gibi hiç önemi yok. .com ya da .net bir domainde, lisanslı glycon kurulu olsun yeter. yani nefes alsın yeter

uygun fiyata zararına bırakan arkadaştan alacağım
  • 09-06-2023, 12:20:40
    Merhaba,

Bütçe nedir*
  • 09-06-2023, 12:21:35
    Üyeliği durduruldu
    Konu sahibi öncelikli, ben de alayım bari 50-100 liraya veren varsa 😂😂😂
  • 09-06-2023, 12:29:08
    DraxLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konu sahibi öncelikli, ben de alayım bari 50-100 liraya veren varsa 😂😂😂
    100 TL yanına bir tane 0 eklerseniz,whatsapptan ulaşabilirsiniz
  • 09-06-2023, 12:32:23
    Üyeliği durduruldu
    ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    100 TL yanına bir tane 0 eklerseniz,whatsapptan ulaşabilirsiniz
    Ben kendim yazmış olduğum scripti kullanıyorum hocam sattığınız aracı olduğunuz scripte ihtiyacım yok şuanlık, teşekkür ederim ben bu kadar ölücü olunmaması adına ironi bir yorum yaptım. Teşekkürler
  • 09-06-2023, 12:33:53
    SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    selamlar

demo olarak kullanacagım, o nedenle zararına satanlardan hazır kurulu site alacağım.

lütfen logosu, seosu, içeriği teması şu kadar harcadım vs. ile mesaj atmayınız, dediğim gibi hiç önemi yok. .com ya da .net bir domainde, lisanslı glycon kurulu olsun yeter. yani nefes alsın yeter

uygun fiyata zararına bırakan arkadaştan alacağım
    Bende ölü fiyatına seo almak istiyorum. Maksat ürünü yada hizmeti öldürmek madem ki …
  • 09-06-2023, 13:56:41
    backlinkmatik.com
    aLLioni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende ölü fiyatına seo almak istiyorum. Maksat ürünü yada hizmeti öldürmek madem ki …
    bravo harika laf sokmussun. bu zekayi neye borçlusun dogustan mi?, sonradan mi gelistirdin?

ya arkadasim yuru git işine boş yapma. ben ne diyorum sen ne diyorsun ayni sey mi?

adam almistir kullanmamistir elimde durcana ölü fiyatina satayim diyordur. hic mi zararına satilan birşey görmedin? daha geçenlerde ölü fiyatına vbulletin lisans sattim mesela, cunku 10 yıldır duruyordu elimde bos bos iyi fiyata da satamadim, elimden cikarmak icin sattim kelepire. ama iste ticaret zekasi olmayana neyi anlatcan...

valla biktim artik senin gibi toxic ise yaramaz isi gucu milletin siniriyle oynamak olan bos beles adamlardan

kardesim git aileni cevreni rahatsiz et. onlar ceksin kahrini. burda milletle ugrasma