• 03-01-2023, 20:29:05
    Merhaba arkadaşlar. Windows sunucuları koruması hep dert oldu. Her türlü saldırıya açık kalıyor ve veri merkezleri bu konuda çoğunlukla eli kolu bağlı oluyor.

Biz de uzun zamandır saldırılardan dolayı mağdur olduk ve işe kendimiz el atmaya karar verdik.

Yazılımımız test edildi onaylandı. Kendi saldırılarımızı 100% oranında durdurduk.

Hizmet vermeye başlamadan önce r10'dan 2 üyemize ücretsiz deneme vermeye karar verdik.

Kimlere koruma sağlayacağız.

1-) Windows sunucu olmalı,

2-) Oyun sunucusu olmalı (Userlerin Client ile giriş yaptığı)

3-) Mümkünse OVH'tan alınmış bir sunucu olmalı. (OVH sunucularıyla tam optimize çalışıyoruz.)

4-) Mümkünse aktif olarak ddos saldırısı alan bir sunucu olmalısınız, ki hizmetimizin işlevselliğini görün.

Ücretsiz deneme için konu altına şu bilgileri paylaşın sizinle iletişime geçelim.

İşletim Sisteminiz: Windows/Diğer
    Oyun Sunucusu mu?: Evet/Hayır
    Oyuncular oyuna client ile mi giriş yapıyor?: Evet/Hayır
    Sunucu hangi firmada barınıyor? : OVH vb.
    Düzenli olarak saldırı alıyor musunuz? : Evet/Hayır (günde 2-3 saat)
  • 03-01-2023, 20:55:23
    Ovh 10gbit ve üstü hat geldikten sonra ip anonsu kestiğinde çözüm nedir? 😁

Yurt dışı italya ve almanya da barınan sunucularım daha korumalıdır büyük ihtimal teste açığım başarılar 💖
  • 03-01-2023, 21:00:44
    byc4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ovh 10gbit ve üstü hat geldikten sonra ip anonsu kestiğinde çözüm nedir? 😁

Yurt dışı italya ve almanya da barınan sunucularım daha korumalıdır büyük ihtimal teste açığım başarılar 💖
    Daha korumalıdır veya değildir hocam.

Biz çok fazla saldırı aldık ve korumamızı geliştirdik. Kaç gbit olursa olsun bizi 99.99% değil 100% olarak korudu korumaya da devam ediyor.
    MTA Metin2 Fivem midir nedir çok anlamıyorum. Arkadaşlarım da bu durumdan haberdar olunca böyle bir çalışma yapmamızı istedi.
    Ben OVH ile çalıştığımızda 100% koruma verebileceğimize eminim. İsteyene test vereceğiz sonuçta 5kuruş da para talep etmiyoruz.
  • 03-01-2023, 21:05:16
    veyselbozdagli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha korumalıdır veya değildir hocam.

Biz çok fazla saldırı aldık ve korumamızı geliştirdik. Kaç gbit olursa olsun bizi 99.99% değil 100% olarak korudu korumaya da devam ediyor.
    MTA Metin2 Fivem midir nedir çok anlamıyorum. Arkadaşlarım da bu durumdan haberdar olunca böyle bir çalışma yapmamızı istedi.
    Ben OVH ile çalıştığımızda 100% koruma verebileceğimize eminim. İsteyene test vereceğiz sonuçta 5kuruş da para talep etmiyoruz.
    Tebrikler başarılarınız için çabalarınız için amaa

ovh dediğiniz hizmet %100 değil şu zamanda %1 bile koruma sağlamıyor 😁 bilmiyorsanız tekrar dile getiriyim;
    Türkiyede nadir insanların elinde olan botnet
    Yurt dışında italya romanya gibi ülkelerde bir çok insanın elinde olan botnet sahibi olanlar ovh ipisini görünce dokunmuyor bile yani demek istediğim ovhı yeni keşif etmiş olabilirsiniz fakat biz birçok koruma yöntemi denememize rağmen 10-20-30-40 gbit üstü attack geldiğinde ip null yiyor ve 24 saat sonra tekrar açılıyor yani dilerseniz 100 gün uğraşın ovh sunucunuzu koruyamazsınız.

Sizin demenize göre bende yoncu sunucusunu %100 koruyorum cunki vurabilen kisi ile denk gelmedim 😄 umrarım anlaşılır olmuştur tekrardan başarılar.. 🥳
  • 03-01-2023, 21:08:55

ovh dediğiniz hizmet %100 değil şu zamanda %1 bile koruma sağlamıyor 😁 bilmiyorsanız tekrar dile getiriyim;
    Yurt dışında italya romanya gibi ülkelerde bir çok insanın elinde olan botnet sahibi olanlar ovh ipisini görünce dokunmuyor bile yani demek istediğim ovhı yeni keşif etmiş olabilirsiniz fakat biz birçok koruma yöntemi denememize rağmen 10-20-30-40 gbit üstü attack geldiğinde ip null yiyor ve 24 saat sonra tekrar açılıyor yani dilerseniz 100 gün uğraşın ovh sunucunuzu koruyamazsınız.

Sizin demenize göre bende yoncu sunucusunu %100 koruyorum cunki vurabilen kisi ile denk gelmedim 😄 umrarım anlaşılır olmuştur tekrardan başarılar.. 🥳

Şöyle yapalım o halde. Size sunucu ipmizi iletelim. Deneyin saldırmayı işin bu kadar içindeyseniz muhakkak tanıdığınız vardır. Çökerse biz testimizi tamamlamış olalım. Çökmezse de, çökmezse yapacak bişey yok kullanmaya devam ederiz korumamızı.
  • 03-01-2023, 21:13:06
    veyselbozdagli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şöyle yapalım o halde. Size sunucu ipmizi iletelim. Deneyin saldırmayı işin bu kadar içindeyseniz muhakkak tanıdığınız vardır. Çökerse biz testimizi tamamlamış olalım. Çökmezse de, çökmezse yapacak bişey yok kullanmaya devam ederiz korumamızı.
    olay benim birilerine söyleyip o sunucuyu düşürmeleri veya ip nullemeleri değil ki?

kendinizce ve cevrenizice koruma yapıyorsunuzdur fakat size gerçekleri aktarıyorum %100 koruma dedikten sonra olası bahsettiğim olaylarda farklı durumda kalmayın diye. Emin olmadan nasıl %100 diye bir olay dünya üzerinde yokken siz ovh için kullanıyorsunuz?

kendi networkunuz üzerinde fiziksel cihazlarınjz kurallarınız algoritmanız ile koruma sağlamış olsaydınız %99 demenizi anlardım da, ovh için %100 diyorsunuz yapmayın lütfen😌

tekrardan başarılar, yolunuz açık olsun 🤝
  • 03-01-2023, 21:16:52
    olay benim birilerine söyleyip o sunucuyu düşürmeleri veya ip nullemeleri değil ki?

kendinizce ve cevrenizice koruma yapıyorsunuzdur fakat size gerçekleri aktarıyorum %100 koruma dedikten sonra olası bahsettiğim olaylarda farklı durumda kalmayın diye. Emin olmadan nasıl %100 diye bir olay dünya üzerinde yokken siz ovh için kullanıyorsunuz?

kendi networkunuz üzerinde fiziksel cihazlarınjz kurallarınız algoritmanız ile koruma sağlamış olsaydınız %99 demenizi anlardım da, ovh için %100 diyorsunuz yapmayın lütfen😌

tekrardan başarılar, yolunuz açık olsun 🤝
    OvH da 15gbit saldırı altında denendi korumamız. Buna istinaden 100% dedik, 99 değil. Dediğim gibi bu bir deneme. Ama ben hala eminim düşürmeyeceğinize.
    Ağın başına her şey gelebilir ama biz şunu söylüyoruz. Userler lag veya sunucuya erişememe sorunu yaşamaz
  • 13-01-2023, 21:05:21

10-50 Gbit ataklarda ip null yemesi üzücü olmuş biz şuana kadar kendi hizmet verdiğimiz alt yapıda 100 G atak da gördük ip null attmadık attırmayız da işimiz bu koruma. Koruma işi yapan firmalar böyle ataklar gelince böyle aksiyon alıyorsa yapmaması gerekiyor
  • 22-01-2023, 15:48:06
    Cyber Security
    saldırı testi için ip verirseniz test edeceğim