• 27-10-2022, 02:34:54
    Benzinli fiyatına 1.6 CRDİ dizel
    Araçta sökülen takılan boyanan değişen hiç bir parça yok tramer yok
    Model yükseltmek için satıyorum aradığım araci da bulduğum için fiyatı inanın çok uygun tuttum
    İsterim ki bu temizlikte araç içimizden birine gitsin yıllarca sorunsuz bineceginiz sıfır ayarında r10 üyeleri için son fiyatım 380bin

Dediğim söylediğim dışında bir şey çıkarsa tüm masraflariniz benden

CAM TAVAN
    ELEKTİRİKLİ SUNROOF PERDESİ
    ÇİFT YÖNLÜ DİJİTAL KLİMA
    CRUİSE CONTROL(HIZ SABİTLEME)
    ÖN VE ARKA PARK SENSÖRÜ
    LOGO GERİ GÖRÜŞ KAMERA
    YAĞMUR SENSÖRÜ
    FAR SENSÖRÜ
    ANAHTARSIZ ÇALIŞTIRMA
    ANAHTARSIZ GİRİŞ KEYLESS GO
    USB AUX İPOD BLUETOOTH TEYP
    MERCEKLİ XENON FAR
    KATLANIR AYNA
    YARI DERİ KOLTUK
    ELEKTRİKLİ ŞÖFOR KOLTUĞU
    FONKSİYONEL DİREKSİYON
    DİREKSİYON SERTLİK YUMUŞAKLIK AYAR

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...48594134/detay
  • 27-10-2022, 03:57:39
    SaruCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuda ki kimse mevzuyu anlamıyor sanırım senin iddia ettiğin şey asılsız yani boş yorum yapıp konu baltalamaktan başka hiç bir şey değil diyorum ki bu söylediğinin bir karsiligi varsa eğer benim önüme link koy de ki bak bu araç aynı ayarda ve senin ilanindan 30 40 bin assagida bilgisi olmayıp fikri olan insanlardan inan ki gına geldi benim konuda yazdığım fiyat 385 doğru mu ? Bu fiyata HATASİZ BOYASİZ TRAMERSİZ araç yok güzel kardeşim ağır hasarlı dersen var onları bulabilirsin o yüzden diyorum ki boş yoruma gerek yok
    hayırlı satışlar hocam, forum içi sarı site piyasa ortalamasının altına veriyorsunuz inşallah alıcısı buradan olur. Araç güzelmiş
  • 27-10-2022, 04:11:20
    burakmehel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hayırlı satışlar hocam, forum içi sarı site piyasa ortalamasının altına veriyorsunuz inşallah alıcısı buradan olur. Araç güzelmiş
    Teşekkür ederim hocam inşallah
  • 27-10-2022, 07:51:27
    Google 1. Sayfa Garantili
    Hayırlı satışlar. Bu araç bugün 200.000₺ yazsanız dahi eleştirenlerin çoğu alamayacaktır. Bu tür eleştiri yapan kişilerin genelinin bir birikimi olmadığını düşünüyorum: Ki eleştirenlerin genelinde aracınız olsa koyduğunuz fiyattan daha yüksek bir fiyata satışa koyacaktı belki de.
  • 27-10-2022, 10:04:38
    Mesajım bulunsun
  • 27-10-2022, 13:38:59
    Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı satışlar. Bu araç bugün 200.000₺ yazsanız dahi eleştirenlerin çoğu alamayacaktır. Bu tür eleştiri yapan kişilerin genelinin bir birikimi olmadığını düşünüyorum: Ki eleştirenlerin genelinde aracınız olsa koyduğunuz fiyattan daha yüksek bir fiyata satışa koyacaktı belki de.
    Teşekkür ederim hocam bu fiyatların sorumlusu bizler değiliz bunu anlamiyor bazi arkadaslar. Kısaca durumu ozetlemissin