• 23-08-2022, 14:39:47
    beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    olabilir bu benim şahsi fikrimdir, sizde şahsi fikrinizi belirtebilirsiniz "bağzı" şeyleri sırf kendi düşünebilir sanan üstün zeka timsali arkadaşlardan daha medeni bir yaklaşım sizinkisi.
    10. yıl marşını elinde bira şişeleri ile haykıran şehadetten vatandan bayraktan topraktan bi haber yetişen "bağzı" kardeşlerin yeni nesil vatan sevdası bu kökten zehirli oldukları için acaba ben haksız olabilir miyim diye düşünmüyorlar bile.
    Sizin icin ideal ulkeler buldum. Muhtesem sekilde oralarda yasayabileceginizi dusunuyorum
    https://www.irankonsoloslugu.org/
    https://www.suudiarabistankonsoloslu...bistan-vizesi/
    https://www.pakistankonsoloslugu.org...n-vize-basvuru
  • 23-08-2022, 14:39:59
    beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    olabilir bu benim şahsi fikrimdir, sizde şahsi fikrinizi belirtebilirsiniz "bağzı" şeyleri sırf kendi düşünebilir sanan üstün zeka timsali arkadaşlardan daha medeni bir yaklaşım sizinkisi.
    10. yıl marşını elinde bira şişeleri ile haykıran şehadetten vatandan bayraktan topraktan bi haber yetişen "bağzı" kardeşlerin yeni nesil vatan sevdası bu kökten zehirli oldukları için acaba ben haksız olabilir miyim diye düşünmüyorlar bile.
    "Bağzı" şeylerden kastım tamamen müzik ve eğlence. Diğer hususa gelirsek evet çok garip bir nesil yetişiyor. Alkol ve küfür sanki bir üstünlük göstergesi gibi görüyorlar. İşte bu yüzden sadece festivallerde alkolün tek başına yasaklanması bile güzel birşey.

Sevgi ve saygı bu ülkede artık unutuldu. Herkes karşıt görüştekine nefretini kusma derdinde.
  • 23-08-2022, 14:45:25
    🔎 WhoisTR.net
    Festivallerde alkol, uyuşturucu içilip fuhuş yapıldığını düşünen zihniyete hayran kalmamak elde değil. Acaba dışa vurulamayan arzularla, düşüncelerle insanlar mı yaftalanıyor böyle yapılarak?
    Benim festival denince aklıma müzik, eğlence, etkinlik geliyor. Sizin niye direkt alkol, fuhuş, s*ks geliyor anlamadım?
    Efes Pilsen basketbol takımının adını "maç izlerken bira içmeyi andırıyor, özendiriyor" diye değiştirenler de aynı kesim.

Maça gidenler, düğüne gidenler de içki içiyor, otellerde restorantlarda içki içilip ondan sonra odalarda kalınıyor ve istediklerini yapıyor insanlar o zaman bunlar da yasaklansın.
    Bütün alkollü mekanlar kapatılsın, bütün oteller kapatılsın, bütün düğünler iptal edilsin, hatta üniversitelerde de insanlar birbiriyle sevgili falan oluyor, üniversiteler de kapatılsın.
  • 23-08-2022, 15:23:11
    Üyeliği durduruldu
    bütün Ahlaksızlık fest leri kökten yasaklanmalı.
  • 23-08-2022, 15:31:10
    sagirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Eee Uzungöl araplarla nasıl iyi mi
  • 23-08-2022, 15:39:02
    Üyeliği durduruldu
    BerkAkcaoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eee Uzungöl araplarla nasıl iyi mi
    eğlence adı altındaki hayvanî müesseselerine kıyasla daha iyidir.
  • 23-08-2022, 15:43:00
    sagirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • 23-08-2022, 15:48:10
    Konu birbirine kin kusma meselesine dönmüş kim kimi engelliyor belli değil ..
  • 23-08-2022, 15:53:31
    vezirhan55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konu birbirine kin kusma meselesine dönmüş kim kimi engelliyor belli değil ..
    Hocam yasakları savunan insanla işim olmaz. Gün gelir yasağı savunduğun şey, savunan kişinin başına gelir ona da destek olunur diye düşünüyorum