• 11-05-2022, 21:22:52
    Haram olsun zıkkım olsun. Burunlarından fitil fitil gelsin.
    Benim kızım da bana diyor ki baba tatile çıkar mıyız? Yok kızım maalesef çıkamayız dedim.

Allah sizin belanızı versin.. Ahiret varsa orada, yoksa burada hesaplaşacağız..

Lanet olsun bizi bu duruma getiren her kim varsa...
  • 11-05-2022, 21:26:52
    Kişi başı gün hesabı yapınca 5 geceden hesaplasak 1500 TL, 4 geceden hesaplasak 1900 TL yapar. Güzel vurgun ben ikna oldum. Yarasın din kardeşlerime!
  • 11-05-2022, 22:43:07
    ben artık suriyelilere kızmıyorum,bunları yapan yani başımızdaki yöneticilerede bi lafım yok.üstde bi şahıs var hani savunan,başımıza ne geliyorsa işte bunun gibiler yüzünden geliyor.baştakilerin rahat rahat böyle davranmasının sebebide bunlar,suriyelilerin/afganların yaptıklarınında tek suçlusu bunlar.tüm bu olanların günahı,vebali sizin boynunuza arkadaş....
  • 11-05-2022, 22:44:39
    Şu öğrencilerin kyk borçlarını silsene şunları otele götüreceğine
  • 11-05-2022, 22:54:36
    Minare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Suriyeliler bizden iyi şartlarda yaşıyor diyen herkese Allah da aynı şartlar da bir hayat nasip etsin. Bu çocuklara da yedikleri, içtikleri helal hoş olsun.
    Buyur...
    Aynı şartlarda olmayız sevgili arap sevici merak etmeyin,
    Türkler ya özgürdür ya ölüdür.
  • 11-05-2022, 23:13:57
    1 ay sonra mezunum ve hiç bir zaman böyle bir festivale katılmadım daha doğrusu davet dahi edilmedim. Mezun oluyorum ve elimde 30k civarı kyk kredi borcu çıkıyor teşekkürler.
  • 12-05-2022, 01:11:33
    arkadaşlar niye bu kadar zorunuza gitmiş onlar bizim din kardeşlerimiz az bile olmuş hatta bizi suriyeye göndersinler onlar bizlerin evinde kalsın sonuça din kardeşlerimiz (!)
    Gerçekten şaka maka sizi 5 yıldızlı otele bedava götürseler gitmez misiniz tek suç suriyelilerin değil yönetim yapıyor sonuçta ben sadece allah sonumuzu hayır etsin diyorum 1 kuruş benim hakkım da varsa haram olsun...
  • 12-05-2022, 01:23:13
    Ödül olarak keşke cesaret, onur, haysiyet ve vatan sevgisi verilseydi. Belki nemalanırdi din kardeşlerimiz.
  • 12-05-2022, 01:39:29
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bunu da savunmamışlardır heralde diye konuya girdim, bunu da savunmuşlar.. pes yani.
    Senin vatandaşın ne durumda ? öğrencilerin ne durumda ? suriyeli öğrencilere milyonlarca TL'lik 5 yıldızlı otel tatili zamanı mı?
    Kendi vatandaşlarına hastaneye gitse de gitmese de aylık GSS denen saçmalığı çıkartıp borçlandırıyor, suriyelilere her şey ücretsiz yetmiyor 5 yıldızlı otel ayarlıyorlar ne güzel.

Herkesin dediği gibi, hakkım haram olsun diyorum.
    Bunu savunan kişilere de yazıklar olsun diyorum sadece söylenecek söz yok.