• 06-04-2022, 15:56:17
    Merhabalar.
    Öncelikle konuya giriş yapmadan @Risque; adaşımı davet ediyorum .
    Konu altından ticari reklam değil de, gerçek müşterilerin ve SEO için aktif olarak çalışan, backlink alan kişilerin yorumlarına ihtiyacım var.
    R10 gibi pek çok platformda bu konuda gerçekten çok kötü hizmetler aldığım için bu konuyu açma gereksinimi duydum.

Sitenize yakın zamanda aldığınız ve sıralamada "NET" olarak yükseliş gördüğünüz bir backlink aldıysanız konu altından belirtebilirsiniz.
    Farklı siteler, platformlardaki paketleri de atabilirsiniz.

Konu altına fiyat teklifi ile bulunmayın, SEO'dan hiç anlamıyor, backlinkin ne olduğunu bilmiyorsanız ve size sadece rapor gönderildi diye "memnunum" diyerek bahsetmeyin.
    Bırakalım sahneyi bu işin içindeki kişiler paylaşsın
    • Risque
    Risque bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 06-04-2022, 15:59:47
    Takipteyim.
  • 06-04-2022, 16:05:35
    "bilmiyorsanız ve size sadece rapor gönderildi diye "memnunum" diyerek bahsetmeyin."
    "Bırakalım sahneyi bu işin içindeki kişiler paylaşsın"
    sahnedekilerin gelip bu konuya google'dan backlink alıyorum site uçuyor demesini yada tüyo vermesini beklemiyorsundur umarım sayın seo engineer =)
  • 06-04-2022, 16:06:30
    Üyeliği durduruldu
    ben rakiplerin linklerini analiz edip kaynakları ile iletişime geçiyor ve manuel ilerliyorum. 10 yılda en çok fayda gördüğüm yöntem budur. backlink paketi bana mantıklı gelmiyor açıkçası. sitenize özel analiz edilmiş 10 tane link büyüktür 1000 tane backlink paketi
  • 06-04-2022, 16:18:52
    Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben rakiplerin linklerini analiz edip kaynakları ile iletişime geçiyor ve manuel ilerliyorum. 10 yılda en çok fayda gördüğüm yöntem budur. backlink paketi bana mantıklı gelmiyor açıkçası. sitenize özel analiz edilmiş 10 tane link büyüktür 1000 tane backlink paketi
    Şu ana kadar 100+ siteye teklif atmışımdır
    Rakiplerim healthline vs ama dönüş = 0 ya da olumsuz oldu ama net olarak bu en çok etki eden backlink türü, katılıyorum
  • 06-04-2022, 16:20:04
    krbsmhmmd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "bilmiyorsanız ve size sadece rapor gönderildi diye "memnunum" diyerek bahsetmeyin."
    "Bırakalım sahneyi bu işin içindeki kişiler paylaşsın"
    sahnedekilerin gelip bu konuya google'dan backlink alıyorum site uçuyor demesini yada tüyo vermesini beklemiyorsundur umarım sayın seo engineer =)
    Bizzat tecrübe etmediğim konular hakkında konuşmam sayın @krbsmhmmd;
  • 06-04-2022, 16:23:41
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bizzat tecrübe etmediğim konular hakkında konuşmam sayın @krbsmhmmd;
    Madem bir akım baslatmak istiyorsunuz. İlk hareketi, ilk backlinki sizlerden görmek daha uygun olurdu bir seo uzmanı olarak.
    Saygılarımla
  • 06-04-2022, 16:25:43
    krbsmhmmd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Madem bir akım baslatmak istiyorsunuz. İlk hareketi, ilk backlinki sizlerden görmek daha uygun olurdu bir seo uzmanı olarak.
    Saygılarımla
    Yahu konuyu kirletmekten başka bir şey yapmıyorsun.
    Biraz saygı duy.
    Kendimdeki arşivim bitmeseydi böyle bir konu açmazdım değil mi?
    Azıcık mantık, azıcık düşünme kapasitesi...
  • 06-04-2022, 16:34:40
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yahu konuyu kirletmekten başka bir şey yapmıyorsun.
    Biraz saygı duy.
    Kendimdeki arşivim bitmeseydi böyle bir konu açmazdım değil mi?
    Azıcık mantık, azıcık düşünme kapasitesi...
    Saygi duyması gereken biri varsa o da sensin. Uzmanlık alanlarında SEO 3 yıl yüzde 100 yazıp buradan link dileniyorsun. Üstelik kendinle es deger üyelere "bilgisi olmayan yazmasın yia." diyorsun üstüne saygı BACKliyorsun = )
    R10da kimin hangi paketini merak ediyorsan link, site ve anahtar kelimelerini pm at rapor dönüşü talep ediyorsan mail adresini de eklersin.
    Herkese iyi forumlar.