• 17-03-2022, 15:29:32
    AEE
    Üyeliği durduruldu
    YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aynen vardır kesinlikle vardır, ads.google.com/status , google ben ad managerde sorun olduğu için güncellemeye aldım diyor fakat bizim forumdakiler sorunsuz açabiliyordur... tahmini güncelleme bitme süresi 22 mart. Bi aksilik çıkmazsa 22 marttan itibaren reklamlar düzelecektir.
    Kardeşim neden bozuyosun adamları simdi yakıştımı sana ceolar profesorler burdalar google irlandada değil r10 da haberın yokmu senin
  • 17-03-2022, 15:31:23
    karakurtmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam kendi adınıza konuşun. Güncellemeden etkilenen var etkilenmeyen var. Saat 14:16 da açtığım Ads hesabına reklam girdim şuan reklam yayında. Günde sayısız satış yapıyorum.

REKLAM AÇAMIYORUM DEMEDİM, güncelleme var dedim
  • 17-03-2022, 15:33:03
    REKLAM AÇAMIYORUM DEMEDİM, güncelleme var dedim
    Konu içeriği : "askıya düşmeden 0 gmail ile sürekli olarak yeni reklam hesabı oluşturarak reklam açabilen varmı ?"
    Cevabınız: "aynen vardır kesinlikle vardır "
  • 17-03-2022, 15:35:18
    Konu içeriği : "askıya düşmeden 0 gmail ile sürekli olarak yeni reklam hesabı oluşturarak reklam açabilen varmı ?"
    Cevabınız: "aynen vardır kesinlikle vardır "
    o zaman mükemmel profesör google adwords uzmanı arkadaşa yardımcı ol, taktik method satış ve paylaşımı yasak olduğu için hesabımı riske atmamak amacıyla yardımcı olamıyorum ve güncellemenin bitmesini bekle dedim.
    Buyrun arkadaşa yardımcı olun.
  • 17-03-2022, 15:37:29
    o zaman mükemmel profesör google adwords uzmanı arkadaşa yardımcı ol, taktik method satış ve paylaşımı yasak olduğu için hesabımı riske atmamak amacıyla yardımcı olamıyorum ve güncellemenin bitmesini bekle dedim.
    Buyrun arkadaşa yardımcı olun.
    Çok güzel çarpıtıyorsunuz.Yazdığınız cümle açıkça ortada.
    Seve seve arkadaşa yardımcı olurum, özelden yazsın ücretsiz hesap temin edebilirim.
  • 17-03-2022, 16:01:25
    Çok güzel çarpıtıyorsunuz.Yazdığınız cümle açıkça ortada.
    Seve seve arkadaşa yardımcı olurum, özelden yazsın ücretsiz hesap temin edebilirim.
    Neyi çarpıtıyorum google koskocaman ben güncelleme yapıyorum diyor sen burda ben açabiliyorum diye ego kasıyorsun, forumda her 10 kişiden 1 tanesi açabiliyordur zaten. Belli başlı methodlarla %70 80 oranla açılabiliyor. Arkadaşa yapın hesap yardımınızı uzatmayın.
  • 17-03-2022, 16:09:48
    Neyi çarpıtıyorum google koskocaman ben güncelleme yapıyorum diyor sen burda ben açabiliyorum diye ego kasıyorsun, forumda her 10 kişiden 1 tanesi açabiliyordur zaten. Belli başlı methodlarla %70 80 oranla açılabiliyor. Arkadaşa yapın hesap yardımınızı uzatmayın.
    Anlamakta galiba biraz zorluk yaşıyorsun. Reklam açabiliyorum diyen insanlarla alay ediyorsun "aynen vardır kesinlikle vardır " diyorsun. Reklam açıldığının kanıtını atıyorum. Ego kasan ben oluyorum. Reklamını açan bal gibi açıyor. Ben neyi unutucam yazsın arkadaş özelden 1 adet hediye edicem.
  • 17-03-2022, 16:15:09
    Anlamakta galiba biraz zorluk yaşıyorsun. Reklam açabiliyorum diyen insanlarla alay ediyorsun "aynen vardır kesinlikle vardır " diyorsun. Reklam açıldığının kanıtını atıyorum. Ego kasan ben oluyorum. Reklamını açan bal gibi açıyor. Ben neyi unutucam yazsın arkadaş özelden 1 adet hediye edicem.
    ya sen ne laftan anlamayan KIT bi insansın, açabilen açar, güncelleme varken sorunlar olacağını belirtiyorum sen diyosun ben açıyorum aç kardeş aç açma diyen yokda 10 tane hesaptan 10 tane olumlu sonuç alınca burada horozluk yap. Güncellemelerde reklam açabiliyorum diyen insanlarla her zaman alay ederim ben, açamadıklarını bildiğim için ediyorum zaten. Seninde 10 hesapta 2 3 tane reklam açabildiğini biliyorum. Çünkü insan bi aktif harcama yapan reklam ss si koyar. Suspendi gizleyipmi resim atıyosun napıyosun bilemedim kurt.
  • 17-03-2022, 16:20:30
    0 hesaplarla reklam açılıp açılamayacağınıda şu pencereden görebilirsin:

Bu adamlarda açıyorda %kaç oranla açıyor kimse bunu bilemez. Güncelleme varkende %100 diye bi olay yoktur Adwords profesörü
    @saitozbey00; @korkufan;