• 12-03-2022, 21:42:50
    Rettit12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sokaktaki itleri sevenler alsın evlerine beslesin hepsini
    Senin duyarlı olduğun bir konu var mı ? Hayatta hiç birşeyi önemseyip sevdin mi ? Dünkü konudada böyle cins konuştun,kendi fikirlerini kendine sakla benim açtığım bir konudada bir daha yorum yapma
  • 12-03-2022, 21:44:23
    iyisite.NET
    Yaklaşık 25 yıl kadar önce, henüz çocuğuz.

Mahalle çevresinde geziyorduk, birden 2 köpek öylece uzanıyordu bizi görünce havlamaya ve akabinde bize doğru koşmaya başladı.
    Bizde kaçmaya çalışırken, çocukluk arkadaşımı kaptılar ve o sırada ben orada bağırarak evlerden yardım istedim, insanlar kısa sürede gelene kadar arkadaşımın yüzü ve bedeni tanınmayacak haldeydi.

Kaç dikiş atıldı hatırlamıyorum bile. Bugün gidip gördüğünüzde bile hala yüzünde, kafasında ve bedeninde o günün izlerini taşıyor.

Bel ki bende onun yaşadığını orada yaşayabilirdim.

Çocuklar da masum hayvanlar da. Lakin hayvanların barınağa ihtiyacı var. Sokaklarda aç kaldıklarında ya da birileri onları korkuttuklarında çok zararlı olabiliyorlar.

Böyle olayların yaşanması, beni hep o güne götürüyor.
  • 12-03-2022, 21:46:04
    Üyeliği durduruldu
    quesomodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Senin duyarlı olduğun bir konu var mı ? Hayatta hiç birşeyi önemseyip sevdin mi ? Dünkü konudada böyle cins konuştun,kendi fikirlerini kendine sakla benim açtığım bir konudada bir daha yorum yapma
    Sanane bilader istediğim gibi yorum yaparım

Seni sıvayayım mı?

Al o itleri hepsiyle beraber yaşa sokaktanta kurtarmış olursun
  • 12-03-2022, 21:47:41
    Yakışmadı.
  • 12-03-2022, 21:49:28
    Escanor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayvan düşmanı yaşlının tekiymiş umarım o zehirli eti sen yersin )
    Bu görüntüyü biliyor musunuz. Kızın adı Mahra. Haberi yazmaya gerek yok ama bir duyar insanın önüne geçiyorsa onu kabul etmiyorum. Evet, bir hayvan sever biri olarak bende twiti oldukça katı buldum ama Mahra'nın annesine bu twit gösterilse sizce ne derdi? Konulara empatiyle bakmasını öğrenin. Yıldız Tilbe inanıyorum ki o annenin acısına empati duyarak twiti atmıştır. Evlat başkadır. Allah göstermesin yarın bir gün evladınızın başına gelse o köpekleri lime lime edersiniz. Bazı şeylere duyar kasmayı bırakın.
  • 12-03-2022, 21:50:27
    Rettit12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sanane bilader istediğim gibi yorum yaparım

Seni sıvayayım mı?

Al o itleri hepsiyle beraber yaşa sokaktanta kurtarmış olursun
    Yazık zihniyetine de körelmiş kalbinede daha bişey yazmicam sana kafana göre takıl
  • 12-03-2022, 21:53:02
    serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu görüntüyü biliyor musunuz. Kızın adı Mahra. Haberi yazmaya gerek yok ama bir duyar insanın önüne geçiyorsa onu kabul etmiyorum. Evet, bir hayvan sever biri olarak bende twiti oldukça katı buldum ama Mahra'nın annesine bu twit gösterilse sizce ne derdi? Konulara empatiyle bakmasını öğrenin. Yıldız Tilbe inanıyorum ki o annenin acısına empati duyarak twiti atmıştır. Evlat başkadır. Allah göstermesin yarın bir gün evladınızın başına gelse o köpekleri lime lime edersiniz. Bazı şeylere duyar kasmayı bırakın.
    Milyon tane tweet rtlemiş alenen hayvan düşmanlığı yaptığı açık. Hayvanları bu hale getiren belediyelerdir gidip de "hayvan zehirleme" gibi insanlık dışı bir öneriyi veremez.
  • 12-03-2022, 21:56:29
    1: Birkaç kötü olaydan dolayı tüm köpekleri yok edelim diyen zihniyeti
    2: Köpekler sadece kötü insanlara havlar ısırır diyerek aşırı tepki gösteren şovmen sözde hayvanseverleri
    eleştirmek lazım.

Sokakta köpek olsun ama denetimli olsun. Burada belediye veterinerliğe büyük iş düşüyor sürekli kontrol gerekiyor.
    Saldırgan zararlı köpeklerde toplansın sokaklardan ve zarar verilmeden bir ortamda yaşatılsın.
  • 12-03-2022, 21:57:05
    Yıldız tilbe abartmış bir canlıya bu söylediği yapılmaz.
    Fakat o hayvanlar Allah korusun sizi parçalasaydı ne tepki verirdiniz doğrusu çok merak ediyorum!