• 09-03-2022, 21:15:12
    Üyeliği durduruldu
    UretimAjansi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam kesinlikle katılıyorum sana adam çok normal bir şekilde söylemiş bunu ki benimde şahsi kanaatim bu yönde. Beklentim enflasyonlarla beraber 30 ve üzeri şeklinde. Millet de gereksiz muhalefet olma çabası var hocam. Aynı hırsı ve özveriyi seçimlerde gösterseler bugün bu tabloları tartışmayacaklarda... Neyse, gelde anlat işte
    Bunlar bu kadar zamdan sonra bunu bile öngöremeyecek kadar kafası çalışmıyor..
  • 09-03-2022, 21:17:03
    MrsBaris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunlar bu kadar zamdan sonra bunu bile öngöremeyecek kadar kafası çalışmıyor..
    Hocam konuya özet videoyu bırakıyorum saygılar

https://www.youtube.com/watch?v=_ZNHMKRjIxg
  • 09-03-2022, 21:18:12
    Üyeliği durduruldu
    Hocam konuya özet videoyu bırakıyorum saygılar

https://www.youtube.com/watch?v=_ZNHMKRjIxg
    hahahahah
  • 09-03-2022, 21:20:25
    Merak etmeyin indirim gelmez. Pompaya yansımadan ötvye aktarılır gelen indirimler. Nasılsa bu fiyatlara ses cıkaran yok
  • 09-03-2022, 21:22:09
    Üyeliği durduruldu
    scrol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merak etmeyin indirim gelmez. Pompaya yansımadan ötvye aktarılır gelen indirimler. Nasılsa bu fiyatlara ses cıkaran yok
    üzerine linçliyorlar hocam hahahah
  • 09-03-2022, 21:22:22
    Cahil kesim diye açıklama postu paylaşmış möhendis arkadaşımız. Ancak biraz araştırma yaparsa brend petrolün daha öncede 140 dolarlar seviyesine çıktığını ama her gün 2 tl 1 tl zamlar gelmediğini ve minimal şekilde zamlar gelerek işin çözümlendiğini görebilir Cehl kesim dostlarım gidip kitap okuyun da biraz aklınızı çalıştırın. Bayburtlular sizi
  • 09-03-2022, 21:24:06
    Üyeliği durduruldu
    Cahil kesim diye açıklama postu paylaşmış möhendis arkadaşımız. Ancak biraz araştırma yaparsa brend petrolün daha öncede 140 dolarlar seviyesine çıktığını ama her gün 2 tl 1 tl zamlar gelmediğini ve minimal şekilde zamlar gelerek işin çözümlendiğini görebilir Cehl kesim dostlarım gidip kitap okuyun da biraz aklınızı çalıştırın. Bayburtlular sizi
    bunun yaptığını bayburtlu bile yapmaz hahah
  • 09-03-2022, 21:25:42
    MrsBaris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bunun yaptığını bayburtlu bile yapmaz hahah
    valla yapmaz kral ya nedir bu çektiğimiz ben anlamıyorum ki adama sanki malum partilisin dedik kalıp alınmış, küsmüş bide alıntılara yanıt vermeyecekmiş. Aman ne üzüldük r10 yerlerde şuan

Ya kendine güvenip postlara yorum atarken ölçüp tartacaksın yada o topa hiç girmeyeceksin
  • 09-03-2022, 21:26:45
    ben gidip biraz kod yazacağım hocam arkamdan gelip de konuşursa sana zahmet benım su bayburtlu vıdeosunu tekrar gönder Herkese iyi forumlar dilerim