• 03-02-2022, 15:22:36
    Küçük yaşlardan itibaren internetin içindeyim, hep sosyal platformlarında bulundum. İlk sözlükler, forumlar ve daha sonra da sosyal medya. Türkiye'de gezi direnişinden sonra (sosyal medyanın gücü fark edildiğinden) her seçim/referandum öncesi çok ağır bir şekilde hissettiğim, algı yönetimine inanılmaz bir bütçe ayırma ve çalışma oluyor. Nedense seçimlerin olmadığı 2-3 yıllık süreçlerde tüm internet platformlarında bir siyasi yapının destekçileri azınlıkta olsa da birden Twitter'da bile muhalif-destekçi sayıları %50-%50 gibi oranlara çıkıyor. Ardından seçim ilanı ve seçimler, sonrasında da yine internet ortamında azınlığa düşüyorlar. Her gün bir girip baktığım ekşi sözlük dahil olmak üzere gördüğüm tüm sosyal medya platformlarında yine bir patlama var. Atatürk profil fotoğraflı "ben de muhalifim ama" trolleri de malum binanın yeni spesiyali sanırım.

Burada da artık çok fazla karşılaşıyorum ve buraya gelecek kadar bütçe ayırmış olmaları benim seçim alıcılarımın sinyallerini patlatıyor. Kış bittiği gibi seçime gideceğimize neredeyse eminim. Para verilse dahi birçoğumuzun yapmayacağı utanmazlıkları yaptıkları için bu kişilerin sadece fikirlerini belirtiyor olma ihtimalleri yok, başta anlattığım gibi fikir belirtiyor olsalar hep belirtiyor olurlar, sadece henüz açıklanmamış sürpriz seçimlerden önce birden ortaya çıkarak ve seçimlerden sonra da yok olarak değil.

Şimdi gördüm daha dün, Medyascope seçim olmasa da bu trollük artışı konusunu ele almış:

https://www.youtube.com/watch?v=ky20YdaoeHc
  • 03-02-2022, 15:23:27
    Kasım 2022
  • 03-02-2022, 15:26:00
    New adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kasım 2022
    r10 için bile çalışma yapıyorlar 9 ay bu işe emek ve para harcayamazlar
  • 03-02-2022, 15:26:34
    Bu kişiyle ilgili forumda ciddi ciddi hemen herkes rahatsızlığını dile getiriyor kendiside hiç aldırış etmeden savunacak bir tezi olmadan sadece ezberlediği cümlelerle güllük gülistanlık havası yaymaya çalılıyor. Engellediğim halde bu şahsın konularını görmek ciddi manada keyfimi kaçırıyor
  • 03-02-2022, 15:27:53
    bir an önce olsun yeni gömlek hep çok iyi pek iyidir
    • inkserver
    inkserver bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 03-02-2022, 15:28:18
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bi de ispatla diyor ya ispatlanılsa neler çıkacak demek ki
  • 03-02-2022, 15:28:37
    R10 da 1 kişiye bütçe ayırmışlar
  • 03-02-2022, 15:29:46
    hımm ok
  • 03-02-2022, 15:29:46
    PeAylwin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    r10 için bile çalışma yapıyorlar 9 ay bu işe emek ve para harcayamazlar
    R10 daki örgütlenmeyi bu kafasıza yaptırıyorlarsa işleri yaş 😅 bu elemana eeşeğimi emanet etmem